Nacionalinis dramos teatras veiklos nestabdo | KaunoDiena.lt

NACIONALINIS DRAMOS TEATRAS VEIKLOS NESTABDO

  • 1

Remontuoti uždarytas nacionalinis dramos teatras, veiklos nestabdo. 81 sezoną jis pasitinka su premjera - netradiciniu spektakliu, netradicinėje erdvėje, praneša LNK žinių tarnyba.

Saunoje - gerai žinomos kino ir teatro aktorės Nelija Savičenko ir Rasa Samuolytė.

Jų kuriami vaidmenys - tik dalis visos komunos, kirią po Vilniaus klasterio stogu apgyvendino režisierius Lukašas Tvarkovskis.

Ruošdamiesi šiam spektakliui aktoriai buvo kelis kartus išvykę į gamtą, kur gyveno kaip bendruomenė, veikianti ne pagal įprastas socialines taisykles.

Iššūkiai laukia ne tik kūrėjų, bet ir žiūrovų - spektaklis net 6 valandų, per kurias teks laikytis visų saugos reikalavimų. Taigi, žiūrovams teks būti su kaukėmis, jų gali prireikti net trijų.

Aktoriai kol kas - be kaukių, jiems saugotis teks ypač, mat spektaklis interaktyvus - ribos tarp žiūrovų ir aktorių nebus.Žiūrovai galės šokti ir kurti kartu su aktoriais.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tep lep

Na, ir rašinys, ištrauktas iš konteksto, nei spektaklio pavadinimo, nei kitos svarbios žiūrovams info. Nors dabar gal tai ir nebūtina, nes pristatant spektaklį dažniausiai tik fotografuojamas "elitas" prie sienelės, visa kita nesvarbu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS