Su žmona gimtadienį praleidęs B. Affleckas neatrodė laimingas | KaunoDiena.lt

SU ŽMONA GIMTADIENĮ PRALEIDĘS B. AFFLECKAS NEATRODĖ LAIMINGAS

  • 0

Benas Affleckas (Benas Affleckas) ir vis dar jo žmona Jennifer Garner (Dženifer Garner) šeštadienį drauge šeimyniškai pramogavo Floridoje „Universal Orlando Studios“ komplekse, kur atšventė aktoriaus gimtadienį.

Dešimt metų santuokoje išgyvenusi Holivudo pora birželį netikėtai pranešė apie savo išsiskyrimą, tačiau praėjusį savaitgalį jie vėl praleido kartu; jie vedė tris savo vaikus – devynmetę Violet (Vajolet), šešiametę Seraphiną (Serafiną) ir trimetį Samuelį (Semuelį) – į Hario Poterio burtų pasaulį.

Nors B.Affleckas, kuriam šeštadienį sukako 43-ji, neatrodė per daug laimingas, taip su šeima leisdamas savo gimtadienį.

„Nė vienas iš jų neatrodė per daug laimingas. Jie net nežiūrėjo vienas į kitą, – pasakojo vienas stebėtojas interneto svetainei People.com – Jie kalbėjosi su vaikais, bet ne tarpusavyje ir nė vienas net nežiūrėjo į kito pusę. Jie atrodė kaip nepažįstami“.

Trilerio „Dingusi“ (Gone Girl) žvaigždė šeimynišką vyrą vaidina nuo poros atostogų su vaikais Bahamose, kai žiniasklaidai pranešė, kad suka skirtingais keliais.

Praėjusį mėnesį B.Affleckas vyko į Atlantos miestą Džordžijoje, kad pabūtų su vaikais, kol J.Garner filmavosi „Miracles From Heaven“.

Aktorius visais būdais bando paneigti gandus, esą jis susidėjo su savo vaikų aukle, kai jiedu su J.Garner pabandė pagyventi atskirai ir visiškai sužlugdė savo santuoką.

GALERIJA

  • Su žmona gimtadienį praleidęs B. Affleckas neatrodė laimingas
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS