GJan metė iššūkį J. Jaručiui: žaisiu tol, kol laimėsiu! | KaunoDiena.lt

GJAN METĖ IŠŠŪKĮ J. JARUČIUI: ŽAISIU TOL, KOL LAIMĖSIU!

Šį šeštadienio vakarą TV3 žaidimo „galvOK“ žiūrovai išvys kovą, kuri dviem garsiems Lietuvos veidams taps… tik apšilimu.

„Jie bando vienas kito nemėgti, vienas su kitu konkuruoti ir vienas prieš kitą draugiškai ar nedraugiškai, sąžiningai ar ne laimėti. Ir viskas dėl to, kad jie abu ruošiasi nuostabiam turnyrui!“ – būtent taip laidos svečius – dainininkus Justiną Jarutį ir GJan – pristatys laidos vedėja Andrius Žiurauskas.

Ir iš tiesų – jau šį pavasarį, balandžio 5 dieną, GJan slapyvardžiu prisistatanti Greta Jančytė ir J. Jarutis Šiauliuose stos į intriguojančią „Red Bull SoundClash“ kovą, kurioje nugalėtoją paskelbs publika. O klausimo apie laukiantį iššūkį jie sulauks net šio vakaro žaidime!

Tačiau kaip dainininkams stoti į skirtingas barikadų puses seksis šį šeštadienį? Vytautas Mikatis žaidime į pergalę bandys atvesti GJan, o Mantas Katleris – Justiną.

Laida prasidės nuo netikėtumo – vedėjas išduos, ką dainininkai veikė užkulisiuose. „Jie specialiai prieš laidą metė burtus, kuris žais su Mantu Katleriu“, – atskleis žiūrovams A. Žiurauskas, tačiau Justinas suskubs pridėti, kad nebuvo jokių burtų – jis laimėjo sąžiningai!

Tiesa, vos žaidimui prasidėjus, Mantas ir Justinas įrodys esantys puikia komanda. A. Žiurauskas pastebės, kad žaidime seniai nesilankė svečias, kuris savo mąstymu galėtų pralenkti net patį M. Katlerį, o Mantas, savo ruožtu, tam turės puikų paaiškinimą. „Kadangi gyvenime esame bičiuliai, mes šnekame taip, tarsi šeimoje prie Kalėdų stalo“, – šypsosis jis.

Vis dėlto jiems nenusileis ir priešininkų komanda. „Turiu ligą – aš negaliu pralaimėti. Žaisiu tol, kol laimėsiu!“ – mes Justinui iššūkį GJan.

Tiesa, tai – ne vienintelis įdomus faktas, kurį GJan šeštadienį atskleis apie save. Pasirodo, kad nepaisant to, jog turi daugybę fanų ir į savo koncertus pritraukia būrius žmonių, ji nėra baigusi jokių su muzika susijusių mokslų!

Tuo tarpu J. Jarutis pasidalins, kas jam geriausiai padeda kovoti su skausmu. Anot dainininko, puikiausias vaistas tam yra… keiksmažodžiai.  „Tai visuomet numuša skausmą, nes išlieji savo frustraciją“, – sakys jis.

Kaip įprasta laidoje, beieškodami tinkamų atsakymų į suktus klausimus, dalyviai pasidalins ir ne vienu įdomiu faktu.

Štai M. Katleris prisimins atvejį, kai lietuviai į kosmosą pakėlė picą, o vėliau prabils ir apie mėgstamiausius savo serialus. Nors su savo pamiltais herojais mielai keistųsi apranga, kalbėjimo manieromis ar charakterio bruožais, jų turimos karjeros jį vilioja kur kas rečiau. Pavyzdžiui, Mantas pripažins besižavintis serialo „Suits“ herojumi Harvey, tačiau pats nė už ką nenorėtų tapti advokatu.

Žaidimas „galvOK“ – šeštadieniais, 19.30 val. tik per TV3!

GALERIJA

  • Justinas Jarutis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

dar neteko matyti

tokios beviltiškos vištos

SUSIJUSIOS NAUJIENOS