Nacionalinio transliuotojo jubiliejui – speciali viktorina | KaunoDiena.lt

NACIONALINIO TRANSLIUOTOJO JUBILIEJUI – SPECIALI VIKTORINA

Portale LRT.lt veikia specialiai LRT TELEVIZIJOS jubiliejui skirta viktorina „Televizijai 60“. Dešimt teisingai ir kuo greičiau į klausimus atsakiusių žaidėjų laimės puikius prizus.

„Yra daug žmonių entuziastų, kurie nori dalyvauti žaidimuose, skambina į radiją ir televiziją, tačiau galbūt ne visada suspėja prisiskambinti. Kviečiame sudalyvauti viktorinoje, kurioje galėsite patikrinti savo žinias apie televiziją“, – žaisti LRT TELEVIZIJOS jubiliejaus viktoriną kvietė Lina Patskočimaitė, LRT.lt jaunesnioji projektų vadovė.

Kokį serialą LRT pradėjo transliuoti 1994 m.? Kelintais metais Lietuvos atstovas pirmą kartą pasirodė „Eurovizijoje“? – tai keletas iš 15 viktorinos klausimų, į kuriuos ištikimi žiūrovai atsakys be didelio vargo. Žaidimo rengėjai kviečia prisiminti svarbiausias televizijos akimirkas ir už tai gauti puikių LRT prizų.

Norintys pažvelgi, kaip televizija kūrėsi ir veikė prieš 60 metų, kaip ji keitėsi, daugybę įdomių faktų atras portale LRT.lt.

„Visa LRT bendruomenė ir žiūrovai švenčia. Portale sukurta speciali atskira skiltis „Televizijai 60“, kurią rasite iškart įėję į puslapį. Čia pateikiama radijo dokumentikos, interviu su legendiniais diktoriais, laidų vedėjais, žmonėmis, kurie yra be galo svarbūs LRT televizijai. Portale sukauptos ir nuotraukų galerijos, galima pamatyti įvairius televizijos dešimtmečius ir tai, kas vyko užkulisiuose, kaip buvo kuriamos laidos. Mediatekoje yra beveik 80 tūkstančių įrašų, tai – didelė, su televizija susijusi sentimentų dėžutė“, – specialius televizijos jubiliejaus projektus pristatė L. Patskočimaitė

Viktoriną galima žaisti čia. 

Balandžio 30 dieną bus skelbiami viktorinos laimėtojai, kuriems atiteks LRT prizų rinkinys.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS