Princas Harry ir E. Goulding pakurstė gandus apie romaną | KaunoDiena.lt

PRINCAS HARRY IR E. GOULDING PAKURSTĖ GANDUS APIE ROMANĄ

  • 0

Dainininkė Ellie Goulding (Eli Gulding) ir Didžiosios Britanijos princas Harry (Haris) kursto gandus apie juos siejančius romantiškus santykius.

29 metų atlikėja kovo mėnesį išsiskyrė su grupės „McFly“ nariu Dougie Poynteriu (Dugiu Pointeriu) ir nuo to laiko buvo vieniša. Tačiau atrodo, kad dabar ji susidomėjo nauju vyru – britų karališkosios šeimos nariu.

Kaip rašo bulvarinis laikraštis „The Sun“, pora vienas kitam siuntinėja „trumpąsias žinutes“ nuo praėjusio mėnesio, kai kartu sudalyvavo „Audi“ polo turnyre Kovorto parke Berkšyre, Anglijoje.

Būtent šiame renginyje, kuriame dalyvavo daugybė žvaigždžių, ir užsimezgė jų artimesnė draugystė. Šaltiniai teigia, kad jiedu negalėjo vienas nuo kito atitraukti akių.

„Harry neseniai gavo Ellie telefoną ir su ja susisiekė, – pasakojo vienas šaltinis laikraščiui. – Jie visada gerai sutardavo įvairiuose susitikimuose po Kate ir Williamo vestuvių, kuriose ji dainavo “.

„Tačiau reikalai įgijo pagreitį ir pastaruoju metu jie bendrauja, o jų pirmas tikrai viešas susitikimas buvo per polą“, – kalbėjo šaltinis.

Nors rungtynės vyko dienos metu, po jų Ellie, Harry ir jų draugai toliau linksminosi iki vakaro.

„Harry tikrai to norėjo po polo – jis gėrė ir šoko, – pasakojo šaltinis. – Jie buvo grupėje kitų žmonių, tarp kurių buvo Tomas Hardy (Tomas Hardis)“.

„Bet Harry ir Ellie visą vakarą matė tik vienas kitą – jie daug laiko praleido sėdėdami kartu po užklotais, – toliau kalbėjo juos matęs asmuo. – Kažkas matė, kaip Hary pasibučiavo su Ellie prieš išeidamas pirmas, nes kitą dieną turėjo žaisti polą. Ellie išėjo maždaug po penkių minučių“.

Ellie ir Harry pažintis prasidėjo per jo brolio princo Williamo (Viljamo) vestuves 2011 metais. Vėliau 2014 metais Ellie dalyvavo Harry organizuojamų žaidynių „Invictus Games“ sužeistiems karo veteranams uždarymo ceremonijoje.

„Draugams jis pasakojo, kad jam labai patinka Ellie, o ji taip pat akivaizdžiai juo žavisi“, – karališkai šeimai artimas šaltinis sakė laikraščiui.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS