V. Baumila sureagavo į skandalą dėl „bajerio“ apie R. Kalantą: turėčiau aiškiau komunikuoti humorą | KaunoDiena.lt

V. BAUMILA SUREAGAVO Į SKANDALĄ DĖL „BAJERIO“ APIE R. KALANTĄ: TURĖČIAU AIŠKIAU KOMUNIKUOTI HUMORĄ

Prieš keletą dienų atlikėjo Vaido Baumilos socialinėje platformoje „Threads“ paliktas įrašas daliai žmonių nepatiko. Įrašu pasipiktino ir Nepriklausomybės akto signatarė Nijolė Oželytė. Tada socialiniame tinkle „Threads“ atlikėjas rašė: „Davai, paieškokit kas dar Lietuvoje yra susideginęs, kad tą už****sį Kalantos bajeriuką pamirštumėt“. Tačiau šiandien atlikėjas atsiprašė ir pareiškė, kad turėtų aiškiau komunikuoti humorą.

„Kalanta ten – ne prie ko. Reikia suprasti humorą. Ten yra bajeris. Nenaudokite Kalantos vardo kaip bajerio – tą ten sakau. O Oželytė perskaitė ir nesuprato – Dieve mano, saugok senyvas moteris nuo interneto ir to, kaip jos supranta humorą“, – vakar portalui kauno.diena,lt sakė atlikėjas.

Šiandien LNK.lt skelbia, kad šeštadienį  Vaidas Baumila sureagavo į kilusį skandalą ir tvirtino suprantantis, kad turėtų aiškiau komunikuoti humorą.

Kartu jis atsiprašė visų, kuriuos įžeidė jo įrašas socialinėje platformoje „Threads“.

V. Baumilai leidus, dalijamės jo įrašu su LNK.lt skaitytojais, rašo LNK.lt.

„Dėl vakar išėjusios informacijos apie Romo Kalantos atminimo suteršimą.

Visų pirma noriu atsiprašyti, ką įskaudino įrašas „Threads“ platformoje.

Antra, noriu aiškiai ir tvirtai pasakyti, kad esu nepaprastai nuolankus Lietuvos patriotas, niekada neatsisakantis dalyvauti Lietuvos kariuomenės, Lietuvos laisvės minėjimų, ir kitokio pobūdžio Lietuvos vardą ir Lietuvos didvyrius mininčiuose bei garbinančiuose, pagerbiančiuose renginiuose.

Turiu pripažinti, kad nors ir norėjau „Threads“ platformoje vartotojams pasakyti, kad Romo Kalantos pavardės naudojimas metaforoje „susideginti“ yra netinkamas, mano parinkti žodžiai kažkam galėjo sukelti absoliučiai atvirkščią neigiamą atoveiksmį.

Suprantu, kad turėčiau aiškiau komunikuoti humorą net ir tokiose platformose, kur kandumas ir aštrus sarkazmas, ar kitokio pobūdžio juodas humoras yra esminis kriterijus.

Turiu jausti didesnę atsakomybę ir stengsiuosi ateity tą daryti.

Nepažadu, kad visad būsiu taiklus ir tobulas, nes Dievaži net ir natos dainuojant slysta pro šalį kartais (o gal ir ne kartais), bet pažadu mokytis.

Linkėjimai visiems ir geriausių Naujųjų“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė V. Baumila.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (148)

To Rembo

Tai, kad LNK rodo senus įrašus, darytus vasarą, o Rembo matėm dabar Šveicarijoje slidinėja,

Lietuvos REMBO

GERIAUSIAS LT ATLIKĖJAS šiandien išeina į LNK trasą, bus G.Jauniaus( prodiuseris) laidos" Lietuvos balsas" teisėju

Anatolijus

Tam supuvusiam niekšeliui senai laikas lankyti MOCKBA matrosų ir jūreivių kapelius, gvazdikų raudonų nepamirštant. IŠGAMA, kitaip nepavadinsi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS