A. Vedrickaitė apie santykius su širdžiai artimu žmogumi: jis – visiškas kantrybės įsikūnijimas | KaunoDiena.lt

A. VEDRICKAITĖ APIE SANTYKIUS SU ŠIRDŽIAI ARTIMU ŽMOGUMI: JIS – VISIŠKAS KANTRYBĖS ĮSIKŪNIJIMAS

Dainininkė Augustė Vedrickaitė prabils ne tik apie savo karjeros posūkius bei naujus iššūkius, bet paatviraus ir apie asmeninį savo  gyvenimą.

Augustės kūryboje šiuo metu itin geras periodas – moteris dirba ties nauju albumu, kurį pristatys ir vinilinės plokštelės forma. Tiesa, albumo spalva gali nustebinti, mat stipriai skirsis nuo Augustei įprastų tamsių spalvų, kurios dominuoja jos sceniniame įvaizdyje. 

TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“ šį sekmadienį, 10 val., gerbėjus Augustė taip pat „pavaišins“ ištraukomis iš naujo savo muzikinio klipo, kuriam scenarijų rašė pati. Kartu ji atskleis, kokie darbai vyksta už kadro. Dainininkė neslėps – pastarieji ne visada yra tokie malonūs, kokius galime įsivaizduoti. Tačiau dainininkė iššūkių nebijo: „Galiu viską. Iš tikrųjų, mes viską galim.“

Moteris taip pat paatviraus ir apie asmeninį savo gyvenimą bei tai, kokius santykius laiko idealiais. Dainininkė įvardins, kieno pavyzdys ją privertė suvokti, apie kokius santykius ji svajoja ir pati.

Laidoje netrūks ir minorinių gaidų – Augustė papasakos apie gyvenimą sukrėtusią netektį bei kaip tai lėmė jos asmenybės tolimesnį formavimąsi. Ji prisimins, kokius iššūkius teko patirti, kai likimui negailestingai maišant kortas, vieną gyvenimo etapą keitė kitas.

„Tai mane labai anksti privertė tapti suaugusia. Aš neturėjau kažkokios atramos – tai tikriausiai buvo sunkiausia“, – kalbės Augustė.

Paklausta, kiek laiko praėjo nuo jos kaip profesionalios dainininkės karjeros pradžios, Augustė suskaičiuos 15 metų. Taip pat ji papasakos, kaip nusprendė dalyvauti realybės šou „Dangus“. „Dar dabar atsimenu – vartau žurnalą ir pamatau reklamą. Ai, sakau, pabandysiu!“ – šypsosis dainininkė.

Tai mane labai anksti privertė tapti suaugusia. Aš neturėjau kažkokios atramos – tai tikriausiai buvo sunkiausia.

Augustė paatviraus ir apie tai, ką pačioje pradžioje galvojo apie dainininkės kelią bei papasakos, kokie įžymūs žmonės dalijosi savo patirtimi bei negailėjo patarimų.

Moters koncertus galime pavadinti išskirtiniais, kadangi ji juose dainuoja gyvai. Tačiau ne visi koncertai praeina sklandžiai...

Tiesa, muzikuoti Augustę traukė ne tik Lietuvoje. Gyvendama JAV ir Norvegijoje, ji susirasdavo bendraminčių muzikantų, su kuriais koncertuodavo ir ten. „Visi žinojo – jeigu Augustė dirba tą vakarą, ji eis ir padainuoti“, – prisiminimais apie tai, kaip negalėjo pabėgti nuo muzikos, dalinsis moteris.

Atlikėja pasidalins ir asmeninio gyvenimo momentais. Kodėl, išvykusi į Norvegiją, ji nusprendė ten likti, ir kas vėliau paskatino ją vėl grįžti į Lietuvą? Kaip reagavo Norvegijoje likęs artimas žmogus? „Ir aš galvoju – gal čia tiesiog ženklas?“ – apie pasirinkimus kalbės Augustė.

Dainininkė leis sau paatvirauti ir apie meilės reikalus. Apie tai paklausta, ji su šypsena papasakos apie širdžiai artimą žmogų ir jo vertybes, kurios taip žavi moterį. O taip pat ji atskleis, kas leidžia judviejų santykiams žydėti. „Jis yra visiškas kantrybės įsikūnijimas“, – džiaugsis pašnekovė.

Visos gėlės – laisvei

Antroji laidos dalis šį sekmadienį tiesiog spinduliuos laisve. Artėjant Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai, floristikos dizainerė bei laidos vedėja Kristina Rimienė sužavės žiūrovus savo kūrybiškumu.

Grožėtis dizainerės darbu galės ne tik laidos „Pasaulis pagal moteris“ žiūrovai, bet ir nacionalinių apdovanojimų „Lietuvos garbė“ herojai – jau ne pirmus metus Kristina kurs dekoracijas šiam kilniam renginiui.

Žinoma, šio renginio floristinio deserto kompozicijai ir spalvos bus pasirinktos neatsitiktinai. Tai – geltonos ir raudonos rožės bei žalią spalvą atstovaujantys aspedistros lapai bei dirvinė čiužutė. Floristikos dizainerė šį, Lietuvos trispalvės koloritą, savo kūrinyje perteiks kaip simbolį už laisvę.

Naudodama kietąją floristinę juostelę bei floristines vielutes, dizainerė suteiks aspedistros lapams norimą formą. Kaip ir mūsų vėliava, besiplaikstanti vėjyje, taip ir kompozicija sukurs judesio iliuziją, taps plastiškesnė. K. Rimienė ne tik žingsnis po žingsnio parodys, kaip sukurti tokią gėlių aranžuotę, bet ir pasidalins patarimu, kaip padekoruoti indą, kuriame bus įkomponuojamos gėlės. O taip pat parodys, kaip kūrybingai ir kruopščiai paslėpti inde esančią floristinę kempinę, kad ši negadintų estetinio vaizdo.

GALERIJA

  • A. Vedrickaitė apie santykius su širdžiai artimu žmogumi: jis – visiškas kantrybės įsikūnijimas
  • A. Vedrickaitė apie santykius su širdžiai artimu žmogumi: jis – visiškas kantrybės įsikūnijimas
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS