Žinomi nuomonių formuotojai atskleidė, kiek uždirba socialiniuose tinkluose | KaunoDiena.lt

ŽINOMI NUOMONIŲ FORMUOTOJAI ATSKLEIDĖ, KIEK UŽDIRBA SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

  • 5

Socialinių tinklų žvaigždės dažnai vaizduojami kaip begalinės laimės ir sėkmės oazės gyventojai: prabangūs kelionių vaizdai, išskirtiniai renginiai, stulbinantys drabužiai ir prašmatnus gyvenimo būdas. Visa tai tarsi byloja apie lengvai uždirbamus pinigus ir beprotišką populiarumą. Tačiau ši rožinė realybė slepia tamsiąją pusę, apie kurią dažnai pamirštama. Už blizgančio fasado slypi sunkus darbas, nestabilumas ir neigiamas dėmesys.

Tačiau visuomenę labiausiai dominantis dalykas – uždarbis, apie jį išsamiai kalbėjo socialinių tinklų žvaigždės.

„TikTok“ žvaigždė Goda Kujavskytė, slapyvardžiu Goda Problema, neslėpė, kad nors anksčiau stengėsi rodyti tik juokingos kasdienybės situacijas, dabar atskleidžia daugiau detalių iš savo gyvenimo.

„Negyvenu labai prabangiai. Gyvenu paprastą eilinės merginos gyvenimą. Už kelis vaizdo įrašus internete per mėnesį galiu pasidengti nuomą, susimokėti už maistą ir kitas pramogas bei pakeliauti. Galite pasiskaičiuoti patys. Bet nedarau kelių įrašų, darau jų daugiau”, – pasakojo G. Kujavskytė.

Kiek atviresnis buvo vaizdo įrašų ir turinio „YouTube“ kanale kūrėjas Deividas Bendžius. Vaikinas atskleidė, kiek tiksliai galima uždirbti šiame socialiniame tinkle, taip pat – kas lemia uždirbamų pinigų sumą.

„Galiu pasakyti. Pavyzdžiui, jeigu vaizdo įrašas „YouTube” platformoje surinko 100 tūkst. peržiūrų. Žinoma, priklauso dar, kokios trukmės tas video, koks įsitraukimas, kiek reklamų įdėta, bet pagrindinis reikalavimas – padaryti bent dešimties minučių video, kad galėtų įdėti dvi reklamas pats „YouTube”. Tai realiai už tuos 100 tūkst. gal 300 eurų ir sukapsėjo. Turiu kitą video, kuris surinkęs 140 tūkst. peržiūrų, bet už ji gavau tik 200 eurų. Tačiau tas peržiūras dar reikia surinkti, kas šiais laikais tikrai nebėra lengva”, – dalijosi D. Bendžius.

Lietuvoje nuomonės formuotojai, kurie savo turinį talpina „TikTok” platformoje, deja, bet už peržiūras dar negauna pajamų. Tačiau pasisekė tiems, kurie savo paskyras šioje platformoje susikūrė būdami užsienio šalyse, – tuomet, net ir būdami Lietuvoje, jie gauna pajamas už vaizdo įrašų peržiūras. Plačiau pasidalijo Leticija Anankaitė.

„Turiu paskyras visose platformose. Pradėjau irgi nuo „YouTube”, todėl puikiai žinau D. Bendžiaus gyvenimą. Tik kai pradėjau prieš maždaug šešerius metus, ta suma už tokį pat kiekį peržiūrų buvo ne 300 eurų, o 50 eurų. Trejus metus gyvenau Londone, todėl ten būdama ir kūriausi savo „TikTok” paskyrą, tačiau už 100 tūkst. peržiūrų ten gaunu vos vieną dolerį”, – šypsojosi L. Anankaitė.

Daugiau nuomonės formuotojų paslapčių jau šį trečiadienio vakarą, 20 valandą, laidoje „Šeškinės 20“ tik per LNK.

GALERIJA

  • Žinomi nuomonių formuotojai atskleidė, kiek uždirba socialiniuose tinkluose
  • Žinomi nuomonių formuotojai atskleidė, kiek uždirba socialiniuose tinkluose
  • Žinomi nuomonių formuotojai atskleidė, kiek uždirba socialiniuose tinkluose
  • Žinomi nuomonių formuotojai atskleidė, kiek uždirba socialiniuose tinkluose
  • Žinomi nuomonių formuotojai atskleidė, kiek uždirba socialiniuose tinkluose
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Žinomi (?) rudų kukulių formuotojai

...

atstokit

Kažkokie prietrankos gali formuoti mano nuomonę?! Ačiū nereikia turiu savo tvirtą.

SUVIMDE

KOKIA DEBILU KARTA,JEI UZ TAVE TURI NUOMUONE FORMUOTI,PAZIUREKIT I TUOS SNUKIUS NUOMUONIU FORMUOTOJU!!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS