Prajuokino klaida: tai kas atsistatydino – S. Malinauskas ar premjeras? | KaunoDiena.lt

PRAJUOKINO KLAIDA: TAI KAS ATSISTATYDINO – S. MALINAUSKAS AR PREMJERAS?

  • 13

Premjero Sauliaus Skvernelio patarėjas Skirmantas Malinauskas ketvirtadienį per Vyriausybės surengtą spaudos konferenciją pranešė, jog po konflikto su sveikatos ministru Aurelijumi Veryga traukiasi iš pareigų.

Įraše prie tiesiogiai transliuojamos Vyriausybės spaudos konferencijos buvo įvelta klaida – supainiotos S. Malinausko pareigos. Jis netikėtai virto nebe premjero patarėju, o pačiu ministru pirmininku.

Oficialiame Vyriausybės profilyje įsivėlusi klaida pro akis nepraslydo žurnalistui Andriui Tapinui.

„Oficialus Vyriausybės profilis. Ministras pirmininkas S. Malinauskas. Žinoma, jau pataisyta, bet kas paneigs, jog prieš išeidamas Skirmantas tiesiog norėjo TAI pamatyti“, – feisbuke rašo A. Tapinas.

Įsivėlusi klaida Vyriausybės profilyje netrukus buvo pataisyta.

„Atsiprašome, paskelbdami Vyriausybės kanclerio A. Stončaičio, Sveikatos apsaugos ministro, Valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo A. Verygos ir ministro pirmininko patarėjo S. Malinausko spaudos konferencijos įrašą nurodėme neteisingas S. Malinausko pareigas“, – rašoma patikslinime.

A. Tapino įrašą komentuojantys žmonės šmaikštavo, kad taip ir liko nebeaišku, kas šiandien atsistatydino – patarėjas S. Malinauskas ar pats premjeras. Kiti komentatoriai S. Malinauską sveikino su netikėtu karjeros šuoliu.

„Na, paskutinėmis jo darbo dienomis, taip ir atrodė, jog jis ir yra premjeras. Bet čia, dėl to, kad šita valdžia lyderių neturi“, – rašė vienas internautų.

GALERIJA

  • Prajuokino klaida: tai kas atsistatydino – S. Malinauskas ar premjeras?
  • Prajuokino klaida: tai kas atsistatydino – S. Malinauskas ar premjeras?
P. Peleckio / Fotobanko nuotr., ekrano vaizdai
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Kis

Sventa vieta tuscia nebuna.Dangus tikrai nenugrius.

Šis darbas

tam jaunuoliui labai jau į kūną ėjo. Gerai pasielgė. Geriau eiti RETRO kiemsargiu - tas visus metus sportuodavo - vasarą su laistykle, šluota ir dalgiu, žiema su šluota ir sniego semtuvu bei ledo grandykle.

Perspektyva

Kas galėtų paneigti, kad negalimas toks variantas, kodėl gi Skirmantas Malinauskas artimiausioje ateityje negalėtų užimti premjero pareigas. Artėja rinkimai ir galimybės, nėra to blogio, kuris nevirstu gėriu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS