Aikčioja iš nuostabos: įdomu, ar atsiras galinčių nulipdyti didesnį senį besmegenį? | KaunoDiena.lt

AIKČIOJA IŠ NUOSTABOS: ĮDOMU, AR ATSIRAS GALINČIŲ NULIPDYTI DIDESNĮ SENĮ BESMEGENĮ?

  • 1

Pastaruoju metu dangui nepašykštint sniego žmonės išlaisvina savo fantaziją – vieni kuria įspūdingo grožio sniego skulptūras, kiti – nulipdo neįtikėtino dydžio senį besmegenį.

Būtent toks buvo pastebėtas Šilalės rajone.

„Kol Lietuva sprendžia, kaip susitvarkyti su sniegu, drūti žemaičiai sugalvojo. Veiksmas nuo Kaltinėnų, Šilalės rajone, gal 3  km link Kryžkalnio. Stabtelėjus tik paklausė: „nu, kap?“ „Gera“, – sakau“, – rašė užfiksuoto milžiniško senio besmegenio nuotrauka feisbuko grupėje „Orų entuziastai“ pasidalijęs vyras.

Tokią iniciatyvą internautai įvertino puikiai. Darbštuoliams, nulipdžiusiems įspūdingo dydžio kūrinį iš sniego, negailėjo pagyrų: „Šaunumėlis! Kiek darbo ir koks pozityvas!“ – nuostabos neslėpė Darija. „Dar kartą įrodo, kad lietuviai – darbštuoliai ir optimistai. Įspūdingas besmegenis“, – antrino Danutė. „Kaip visada mūsų kaimynas pasistengė, kad per koronaviruso laikotarpį nebūtų nuobodu. Pagarba“, – gyrė Onutė. 

„Manau, žemaičiai iššūkį metė. Įdomu, ar atsiras galinčių didesnį padaryti?“ – klausė kai kurie komentatoriai. O kiti smalsavo, kokiu būdu toks didžiulis senis besmegenis buvo nulipdytas, ir svarstė, kad veikiausiai tam nešti sniegą ven kibirais neužteko – gal prireikė net statybinio krano? – retoriškai klausė kiti.

Išmonę lipdydami skulptūras iš sniego jau pademonstravo ir Biržų gyventojai. „Pastatėme ryklį, jūrų vėplį, aštuonkojį ir meškiną“, – LNK žinioms sakė skulptūrų statytojas Gvidas Petrėnas. 

 

 

Visas išvardytas skulptūras tėvas ir du sūnūs pastatė per dvi dienas, o šeimos žmona ir mama užsiėmė kūrinių iš sniego apdaila. Dabar jos neatsigina lankytojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vika

Talentingi žmonės, grožio skleidėjai...širdį atgaivina ) Sėkmės jiems.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS