Rado pinigų didesnėms parolimpinių žaidynių medalininkų premijoms | KaunoDiena.lt

RADO PINIGŲ DIDESNĖMS PAROLIMPINIŲ ŽAIDYNIŲ MEDALININKŲ PREMIJOMS

  • 0

Atsižvelgdama į tai, kad Lietuvos parolimpiečiai laimėjo aukso medalius po 12 metų pertraukos, o šalies aklųjų golbolo komanda – pirmą kartą nepriklausomos Lietuvos istorijoje, Vyriausybė posėdyje priėmė nutarimą dėl skiriamų premijų už šiuos pasiekimus padidinimo.

Lietuvos parolimpinei golbolo komandai už jos pasiekimą parolimpinėse žaidynėse nutarta skirti dvigubai didesnę – 208 560 eurų premiją.

Lengvosios atletikos varžybų rutulio stūmimo rungtyje aukso medalį iškovojusiam Mindaugui Biliui nutarta skirti 34 760 eurų premiją, jo treneriui Rimvydui Plungei – 17 380 eurų, o kineziterapeutui Remigijui Milevičiui – 8 690 eurų premiją.

Už disko metimo rungtyje iškovotą sidabro medalį M. Biliui taip pat nutarta skirti 17 380 eurų premiją, jo treneriui R. Plungei – 8 690 eurų, o kineziterapeutui R. Milevičiui – 4 345 eurų premiją.

Sutarta, kad papildomos premijų padidinimui reikalingos lėšos būtų numatytos Kūno kultūros ir sporto departamento prie Vyriausybės 2017 metų asignavimuose ir sportininkams išmokėtos kitų metų pradžioje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS