Klaipėdos rotušėje buvo užšalęs vamzdynas | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS ROTUŠĖJE BUVO UŽŠALĘS VAMZDYNAS

Pirmadienio rytas rotušėje prasidėjo kitaip, negu įprastai – čia atvykusiems tarnybos darbuotojams teko atšildyti užšalusį vandentiekio vamzdį. Tai, anot Klaipėdos savivaldybės atstovų, rotušėje įvyko pirmą kartą per visą šio pastato gyvavimo laikotarpį.

Problema netrukus buvo išspręsta, tačiau jau svarstoma, ką reikės daryti, kad ji nepasikartotų, ypač jei šalčiai šį mėnesį vėl užkluptų.

„Pirmadienį ryte informavo, kad buvo užšalęs vandens padavimo vamzdis. Problema jau išspręsta. Atvažiavo tarnybos atstovai ir šildymo prietaisais atšildė vamzdį, nes, kiek esu informuotas, ten yra nesandarios durys, tad esant tokiam šalčiui, plastikiniai vamzdžiai užšalo“, – teigė Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Andrius Žukas.

Šį teiginį patvirtino ir kiti savivaldybės atstovai.

„Buvo užšalęs į pastatą įeinantis vandentiekio vamzdis, laikinai nebuvo vandens. Problema išspręsta, vandens tiekimas atstatytas jau priešpiet“, – žinia vakar pasidalino savivaldybės darbuotojai.

Anot A. Žuko, vamzdžių keisti neplanuojama.

„Įvyko apskritai pirmą kartą per visą laikotarpį, kiek turime šį pastatą. Ne vamzdžius reikės keisti, o izoliuoti patalpas“, – apie planus kalbėjo A. Žukas.

Uostamiesčio gyventojai dėl vamzdynų ar kitų problemų, kurias galėjo lemti šalčiai, į savivaldybę vakar nesikreipė.

„Į skyrių nei gyventojai, nei namų administratoriai dėl užšalusių vamzdynų ar kitų problemų, susijusių su šalčiais, nesikreipė“, – teigė Klaipėdos savivaldybės Statinių administravimo skyriaus patarėjas Algis Gaižutis.

Viliamasi, kad tokių problemų ir nekils, kadangi šią savaitę prognozuojami šiltesni orai. Anot sinoptikų, antradienį ir trečiadienį termometro stulpeliai rodys iki trijų laipsnių šalčio.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Bomžas

O tai ką apie mano garažą kalbėt, jei jau rotušė užšalo?

> vatnykas tipiškas

Pavadinimą dienraščio perskaityk, nesusipratėli. Kaunu čia smirdėti net neturi

Petras

Klaipėdos Taikos pr. 17 daugiabutis jau antra para gyvena be vandens su užšalusiu vamzdynu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS