Panevėžio apylinkės prokuratūros vyriausiąja prokurore paskirta L. Lomonienė | KaunoDiena.lt

PANEVĖŽIO APYLINKĖS PROKURATŪROS VYRIAUSIĄJA PROKURORE PASKIRTA L. LOMONIENĖ

  • 1

Panevėžio apygardos prokuratūros Panevėžio apylinkės prokuratūros vyriausiąja prokurore penkerių metų kadencijai ketvirtadienį paskirta Lina Lomonienė.

Kaip pranešė prokuratūra, darbą naujose pareigose L. Lomonienė pradės nuo gegužės 2 dienos.

Generalinė prokurorė Nida Grunskienė teigė, kad naujoji Panevėžio apylinkės prokuratūros vadovė kolegų yra vertinama ir kaip puiki prokurorė, ir kaip gera vadovė.

„Prieš pradėdama dirbti prokuratūros sistemoje, L. Lomonienė yra sėkmingai vadovavusi vienam iš ikiteisminio tyrimo įstaigos padalinių, o eidama Panevėžio apylinkės prokuratūros vyriausiojo prokuroro pavaduotojos pareigas įrodė, kad geba vadovauti didesniam kolektyvui, per trumpą laiką pelnė ne tik bendradarbių, bet ir ikiteisminio tyrimo įstaigų bei teismų vadovų pagarbą“ – pranešime sakė N. Grunskienė.

Anot jos, prokurorė yra visada yra geros nuotaikos ir pilna optimizmo, pasirengusi įsiklausyti į kitų nuomonę ir turinti aiškią vadovaujamo padalinio veiklos viziją.

1998-2010 metais L. Lomonienė dirbo Panevėžio apskrities vyriausiajame policijos komisariate (VPK) – iš pradžių tardytoja, o vėliau šešerius metus dirbo Panevėžio VPK Kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimo tarnybos Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus viršininko pavaduotoja.

Darbą prokuratūroje L. Lomonienė pradėjo 2010 metais, kai buvo priimta į tarnybą Panevėžio miesto apylinkės prokuratūroje ir paskirta į Pirmojo skyriaus prokurorės pareigas. Prokuratūroje L. Lomonienė dirba iki šiol.

Pernai rugpjūtį, laimėjusi atranką, ji buvo paskirta Panevėžio apylinkės prokuratūros vyriausiojo prokuroro pavaduotoja.

Anot prokuratūros, prokurorė ne kartą buvo skatinta už pavyzdingą ir nepriekaištingą tarnybą bei pareigų vykdymą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Prieš šita prokurore

Nieko neturiu, bet žinau kad paskatinimus dažnaų gauna už įvykdytus bylų užsakymus iš savo valdžios korupcinėse bylose. Tik bijoma apie tai kalbėti. Taigi nemažai paskatinimų gali būti per nekaltai sugriautų žmonių gyvenimų kaina. Tai manęs nežavi tokie paskatinimai, ir apskritai- tokia forma prokuratūra LT kur dabar yra, geriau jos nebūtų visai. Nes aš manau kad jie žąlis visuomenėj daugiau pridaro nei naudos. Tai mano nuomonė ponai agresoriai!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS