Meksikoje šimtai policininkų ir kariškių ieško taksistą sudraskiusio liūto | KaunoDiena.lt

MEKSIKOJE ŠIMTAI POLICININKŲ IR KARIŠKIŲ IEŠKO TAKSISTĄ SUDRASKIUSIO LIŪTO

Meksiko valstijos valdžia trečiadienį pradėjo plataus masto operaciją – ieškoma stambaus katinių šeimos atstovo, kaip spėjama, liūto, kuris sudraskė žmogų Valje de Bravo municipalitete.

Kaip pranešė laikraštis „El Milenio“, operacijoje dalyvauja apie 250 kariškių ir policininkų, neskaitant aplinkos apsaugos valdybos darbuotojų.

Žvėries ieškoma ne tik nuo žemės, bet ir iš oro, naudojant bepilotes skraidykles. Anksčiau trečiadienį vietos valdžia dėl plėšrūno užpuolimo grėsmės atšaukė pamokas 13-oje mokyklų ir paragino gyventojus be reikalo neiti iš namų. „Kol jo nesučiupsime, pamokos Valje de Bravo mokyklose nebus atnaujintos“, – sakė interviu radijo stočiai „Formula“ municipaliteto administracijos vadovas Mauricio Osorio.

Kovo 1 d. Valje de Bravo municipalitete buvo rastas stambaus žvėries sudraskyto taksisto lavonas. Pagal vieną iš versijų, vyras tapo liūto auka. Meksikoje liūtai negyvena, bet joje yra pumų – kitų tos pačios šeimos atstovių.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Jei ka

Net ir amerikieciai pumas vadina kalnu liutais

Anonimas

Meksikiečiai pumas ir vadina liūtais ( leo) . Ber tūpam lietuviui žurnalistui iš kur tai žinoti ? Jis ir rašo, kad liūtas sudraskė...dar gerai, kad ne tigras ar dramblys , kurie Meksikoje išvis negyvena. Dar ir nuotrauką afrikinio liūto įdėjo...

Nerijus

Simbai paieška.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS