Per šaudymo incidentą Briuselyje žuvo du žmonės | KaunoDiena.lt

PER ŠAUDYMO INCIDENTĄ BRIUSELYJE ŽUVO DU ŽMONĖS

  • 6

Per Briuselyje pirmadienio vakarą įvykusį šaudymo incidentą žuvo du žmonės, o įtariamasis slapstosi, pranešė Belgijos sostinės prokuratūra.

Remiantis vaizdo įrašu, kuriuo pasidalijo flamandų laikraštis „Het Laatste Nieuws“, įtariamas šaulys, panaudojęs automatinį šautuvą, iš įvykio vietos pabėgo.

Socialiniuose tinkluose buvo išplatintas vaizdo įrašas, kuriame vyras, kalbantis arabiškai, prisiima atsakomybę už šaudymą, sakė su byla susijęs šaltinis.

Prokuratūros atstovė spaudai naujienų agentūrai AFP sakė, kad pradėtas tyrimas, tačiau nesiėmė spėlioti, koks buvo šaulio motyvas.

Už su terorizmu susijusias bylas atsakingas federalinis prokuroras aiškinasi, ar išpuolis galėjo turėti teroristinių motyvų.

Incidentas įvyko šiauriniuose sostinės rajonuose. Policija apie incidentą buvo informuota po 19 val. vietos (20 val. Lietuvos) laiku. Policija aptvėrė teritoriją, kurioje įvyko šaudymas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Patarimas

Drebėkit, kiauliaėdžiai. Apsitverkit tvorom, prisipirkit ginklų ir drebekit toliau....musliai ateina atidunda...

Nesuprantama kada atsibus valdzioje sedintys byb.. VIAI,ne TIK pas Mus VISOJE EUROPOJE KADA GRUS IS EUROPOS MUSULMONISKAS ISGAMAS O NE REIKS GILIAS UZUOJAUTAS KAI ZUDOMI EUROPIECIAI.Situ PARAZITU TIEK prileista kad jau kojos ner Kur pastatyti.

Cha cha cha

Koncervai raudoni veža mums vaivorikštyte.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS