Sukrečianti istorija: rado dar vieną nužudytą ukrainietę | KaunoDiena.lt

SUKREČIANTI ISTORIJA: RADO DAR VIENĄ NUŽUDYTĄ UKRAINIETĘ

  • 0

Vokietijos policija narplioja ukrainiečių pabėgėlių šeimos detektyvą. Iš pradžių ieškota dingusios 27-erių merginos, jos motinos ir naujagimio. Paaiškėjus, kad jauna ukrainietė nužudyta, buvo tęsiama kūdikio ir močiutės paieška. Naujagimis rastas gyvas ir sveikas, o močiutė taip pat nužudyta.

„Nemalonus jausmas, tai baugina. Tiesiog nebesinori čia ateiti. Bent jau ne vakarais“, – pasakojo vyras, kalbėdamas apie vietą, kuri buvo jo mėgstamiausia pasivaikščiojimų vieta. Ten jis aptiko negyvos moters kūną.

„Kūnas 27 metų moters iš Ukrainos, kuri su motina ir penkių savaičių dukrele gyveno pabėgėlių prieglaudoje“, – kalbėjo policijos atstovas Stefan Wilhelm.

Tada pareigūnams kilo daugybė klausimų: kas nutiko šiai moteriai, kur jos kūdikis ir močiutė? Svarbiausia, ar jie visi sveiki? Po įtemptų paieškų policijai pavyko rasti naujagimį. Jis buvo slepiamas name. 

„Kūdikiui viskas gerai. Jį dabar prižiūri jaunimo gerovės tarnyba. Po sulaikymo kūdikį pristatėme į ligoninę. Jis jaučiasi gerai“, – nurodė policijos atstovas.

Tada policija metė visas pajėgas paskutinio asmens paieškoms – nužudytos merginos motinos.

„Turime daug potencialių klientų, kuriuos šiuo metu stebime. Tęsiame dingusios 51-erių moters paiešką. Jos buvo suintensyvintos ir toliau sekame pėdsakais“, – pabrėžė S. Wilhelm.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Istorijos kulminacija – močiutė taip pat rasta negyva, jos kūną aptiko ežere. Policija pateikė įtarimus 43-ejų rusei ir 44-ejų vokiečiui.

Pareigūnų duomenimis, bendrininkai nužudė mergaitės motiną ir močiutę norėdami pasilikti vaiką sau. Nusikaltėliai esą suviliojo pabėgėlius žadėdami padėti jiems gauti dokumentus Vokietijoje.

Ukrainietė su motina į Vokietiją atvyko pernai metų gale. Šių metų sausį moteris pagimdė dukrą. Policijos duomenimis, kai motina buvo nužudyta dukrai buvo vos penkios savaitės.

Gairės: karas Ukrainoje, žmogžudystė, šeima, močiutė, dukra, Pabėgėliai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS