Žmonos ir jos dukros nužudymu įtariamo lietuvio biografijoje – ir iš oligarcho pavogtas deimantas | KaunoDiena.lt

ŽMONOS IR JOS DUKROS NUŽUDYMU ĮTARIAMO LIETUVIO BIOGRAFIJOJE – IR IŠ OLIGARCHO PAVOGTAS DEIMANTAS

  • 16

Lietuvis įtariamas dviguba žmogžudyste. Plačiau – LNK reportaže.

Pranešama apie Lietuvoje gimusį vyrą, nužudžiusį du žmones – savo buvusią žmoną bei jos penkiolikmetę dukrą. Apie šį Lietuvos pilietį pranešė Rusijos žiniasklaida. Pranešama, kad dviguba žmogžudyste įtariamas lietuvis yra įtrauktas į Rusijos ieškomų asmenų sąrašą.

Įtrauktas jis buvo kiek anksčiau, nes buvo įtariamas vagyste iš vieno oligarcho Monake. Iš oligarcho, kurio asmens apsauginiu dirbo, pavogė itin retą deimantą. Tada jis parskrido į Rusiją ir joje buvo sulaikytas. Tačiau vyras, būdamas tikrai aukštas bei stambus, sugebėjo pabėgti. Nuo to laiko pradėta jo ieškoti.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše: 

Jo pėdsakai atsidūrė Turkijoje. Moters bei jos dukros pasigedo artimieji. Šie negalėjo keletą dienų susisiekti nei su moterimi, nei su dukra. O viloje, kurią moteris nuomojosi, buvo rasta kraujo ant sofos bei vyriškų pėdsakų. Vaizdo kamerų įrašai, kuriuose užfiksuotas automobilis, pareigūnus atvedė iki kalvos šlaito. Ten buvo rasti surišti ir išmesti du kūnai.

Manoma, kad vyras dingo su savo sūnumi iš santuokos su nužudytąja. Buvo kilęs teisinis ginčas, kuriam gi globoti jaunuolį. Galiausiai viskas išsirutuliojo į tokį baisų nusikaltimą.

GALERIJA

  • Žmonos ir jos dukros nužudymu įtariamo lietuvio biografijoje – ir iš oligarcho pavogtas deimantas
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Nuo senu

laiku kek6es susideda su banditais,po to pacioms i tarpkojus jie ir prikaisioja stiklu ar papjauna visai. Nematau,kuo cia dometis! Visi laisvi rasti tai,ko iesko!

Taip

Pagaliau suprato , kad kas kalba lietuviškai nebūtinai lietuvis , kaip ir kalbantis rusiškai rusas . Tik žiniasklaidos atstovai ne .

Rokas

Keista vadinti lietuviu bet kurį žmogų gimusį ir gal būt čia užaugusį. Argi to pakanka tautybės nustatymui?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS