Lietuvos rinktinė pergale pradėjo salės futbolo Baltijos taurės turnyrą Kėdainiuose | KaunoDiena.lt

LIETUVOS RINKTINĖ PERGALE PRADĖJO SALĖS FUTBOLO BALTIJOS TAURĖS TURNYRĄ KĖDAINIUOSE

  • 1

Lietuvos salės futbolo rinktinė pergale pradėjo trijų šalių Baltijos taurės turnyrą.

Penktadienį pirmosiose turnyro rungtynėse Kėdainių arenoje Lietuvos salės futbolininkai 7:3 (1:3) nugalėjo Estijos komandą.

Susitikimo pradžia šeimininkams buvo ypač nesėkmingai ir po tikslių Vladislavo Čurilkino (3 min.), Stanislavo Bostrovo (8 min.) ir Maksimo Aleksejevo (18 min.) smūgių svečiai pirmavo 3:0. Pirmojo kėlinio pabaigoje rezultatą sušvenino Andrejus Gornevas (18 min.), pasiuntęs kamuolį į savo vartus.

Antrajame kėlinyje jau iniciatyva priklausė lietuviams, kurių gretose po du kartus pasižymėjo Marius Bezykornovas (28 ir 30 min.) bei Lukas Sendžikas (30 ir 31 min.), o pergalę užtvirtino į tuščius vartus kamuolius pasiuntę Arūnas Šteinas (40 min.) bei Arsenijus Buinckis (40 min.).

Šeštadienį antrąsias turnyro rungtynes žais Estijos ir Latvijos rinktinės, o sekmadienį turnyrą užbaigs Lietuvos ir Latvijos komandų dvikova.

Ketvirtą kartą organizuojamose Baltijos taurės varžybose Latvijos rinktinė gins nugalėtojos titulą, kurį iki šiol iškovojo taurę visus tris kartus 2008, 2010 ir 2013 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

gerbejas

sveikinu,ypac malonu,Kai matai tiek daug sirgaliu!vadinasi,domimes futbolu!sekmes Lietuvos rinktinei!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS