Prie „Žalgirio“ prisijungė patyręs puolėjas iš Bosnijos ir Hercegovinos | KaunoDiena.lt

PRIE „ŽALGIRIO“ PRISIJUNGĖ PATYRĘS PUOLĖJAS IŠ BOSNIJOS IR HERCEGOVINOS

  • 0

Prieš sezono startą prie Vilniaus „Žalgirio“ prisijungė solidžią patirtį sukaupęs puolėjas iš Bosnijos ir Hercegovinos Arminas Hodžičius (Armin Hodžić).

29 metų žaidėjas per savo karjerą yra priklausęs ir „Liverpool“ klubui, su Zagrebo „Dinamo“ yra rungtyniavęs UEFA Čempionų lygoje, taip pat atstovavęs savo šalies rinktinei.

Paskutinis jo klubas – Šiaurės Makedonijos čempionato lyderis „Škupi“.

Futbolo kelią A. Hodžičius pradėjo gimtojo Sarajevo „Željezničar“, iš jo „Liverpool“ klubą, kuris paskolino perspektyvų žaidėją atgal.

Po sėkmingo pasirodymo Sarajeve 2014 m. puolėjas pasirašė sutartį su Zagrebo „Dinamo“.

Iš viso Kroatijos grando gretose jis per 5 sezonus sužaidė 111 rungtynių įmušė 51 įvartį, po 3 kartus laimėjo čempionatą ir taurę, du sezonus žaidė Čempionų lygos grupių etape.

2018 m. puolėją perpirko Vengrijos klubas „Fehérvár“. 2020-2021 m. sezone A. Hodžičių buvo pasiskolinęs Turkijos klubas „Kasimpasa“.

Pernai futbolininkas grįžo į tėvynę ir vėl žaidė „Željezničar“, o paskutinį pusmetį praleido „Škupi“ gretose.

Tarpsezonyje „Žalgirį“ iš viso papildė dešimt naujų žaidėjų. Anksčiau prie komandos prisijungė vartininkai Arpadas Tordai ir Dušanas Markovičius, gynėjai Joris Moutachy, Myroslavas Mazuras, Younnas Zahary, saugai Benas Traore, Giedrius Matulevičius, Nemanja Mihajlovičius, puolėjas Nikola Petkovičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS