„Kaunas City“ neteko vilčių patekti į OHL Baltijos čempionato atkrintamąsias varžybas | KaunoDiena.lt

„KAUNAS CITY“ NETEKO VILČIŲ PATEKTI Į OHL BALTIJOS ČEMPIONATO ATKRINTAMĄSIAS VARŽYBAS

  • 1

„Kaunas City“ prarado visas viltis patekti į OHL Baltijos čempionato atkrintamąsias varžybas.

Trečiadienį kauniečiai išvykoje 1:8 neprilygo „Mogo/LSPA“ komandai. Šis pralaimėjimas lėmė, jog „Kaunas City“ jau nebepakils aukščiau septintosios pozicijos ir nepateko į atkrintamąsias varžybas.

Šioje dvikovoje „Kaunas City“ sugebėjo atsilaikyti tik kėlinį, per kurį įvarčių pelnyta nebuvo. Vėliau „Mogo“ per antrąjį ir trečiąjį kėlinį į svečių vartus siuntė po keturis ritulius.

Vienintelį įvartį „Kaunas City“ gretose pelnė Paulius Grybauskas. „Mogo“ klube po du įvarčius į savo sąskaitą įsirašė Deividas Sarkanis ir Antonas Sinegubovas, po vieną – Rolanas Vasiljevas, Krišas Lipsbergas, Karlis Ozolinšas ir Lauris Bajarunas.

Rezultatyvioje akistatoje „Airwell Energija“ nusileido lygos lyderiams

Elektrėnuose trečiadienį šeimininkai patyrė pralaimėjimą rezultatu 4:8. Juos įveikė lygoje pirmaujanti „Zemgale/LBTU“ komanda.

Pirmasis rungtynių kėlinys priklausė „Zemgale/LBTU“ klubui, kuris pelnė tris įvarčius be atsako. Po pertraukos Povilo Verenio ir Tado Kumeliausko įvarčiai buvo leidę sumažinti oponentų persvarą iki minimumo, bet tuomet latviai pelnė dar tris įvarčius.

Trečiajame kėlinyje varžovai pridėjo dar du įvarčius, o dvikovos pabaigoje T. Kumeliauskas ir P.Verenis pelnė savo antruosius įvarčius.

„Zemgale/LBTU“ komandoje dukart į vartus tiksliai atakavo Rinaldas Vutkevičsas ir Kevinas Stradniekas, po kartą Kristapas Rokis, Robertas Vitolas, Kristianas Zeltsas ir Gustavas Milleris.

GALERIJA

  • „Kaunas City“ neteko vilčių patekti į OHL Baltijos čempionato atkrintamąsias varžybas
Hockey.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Matyt

Su kapeikom ne kas.Gaila.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS