Ž. Savickas tapo oficialiu „Peugeot“ ambasadoriumi Lietuvoje | KaunoDiena.lt

Ž. SAVICKAS TAPO OFICIALIU „PEUGEOT“ AMBASADORIUMI LIETUVOJE

  • 0

„Peugeot“ savo prekės ženklo ambasadoriumi Lietuvoje išrinko pasaulinio garso galiūną Žydrūną Savicką. Norėdama paremti galingiausio Lietuvoje žmogaus – Ž. Savicko – sportininko karjerą "Peugeot" importuotojas Baltijos šalyse suteikė jam galimybę naudotis naujuoju "Peugeot 3008".

„Mums labai malonu bendradarbiauti su tokiais nuosekliais ir rezultatų siekiančiais aukščiausio lygio sportininkais kaip Ž. Savickas. Jo pasiekimai sporto srityje ir ateities planai iš esmės sutampa su "Peugeot" ambicijomis“, – sakė „Peugeot Baltic“ vadovas Rasmus Tali.

Ž. Savickas sakė, kad bendradarbiauti su "Peugeot" prekinio ženklo gamintoju jam tikrai yra malonu: „Man malonu atstovauti vienam iš sėkmingiausių ir daugiau nei 200 metų istoriją turinčiam automobilių gamintojui. Mus jungia tokios pat vertybės – aukščiausio lygio kokybė, galinga elegancija ir emocijos.

Mano dabartinę sportinę karjerą pakoregavo trauma. Atstatyti jėgas padėjo intesyvios treniruotės, pasikeitusi mityba, ciklo metu daugiau dariau kardio treniruočių, o tai padėjo atsikratyti riebalų pertekliaus, tapau greitesnis ir ištvermingesnis.“

Ateinančius du sezonus Ž. Savickas planuoja laimėti dar vieną pasaulio čempiono titulą ir pagerinti pasaulio rąsto kėlimo rekordą. Be to, sudalyvauti 5 – 6 dideliuose galiūnų turnyruose. Artimiausias jo tikslas neabejotinai yra apginti „Arnold Classic“ čempiono titulą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS