„7bet-Lietkabelis“ įveikė svečius iš Lenkijos | KaunoDiena.lt

„7BET-LIETKABELIS“ ĮVEIKĖ SVEČIUS IŠ LENKIJOS

  • 0

Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ sužaidė priešpaskutines šio sezono Europos taurės (BKT EuroCup) rungtynes – antradienio vakarą Nenado Čanako auklėtiniai namuose 91:75 (20:22, 28:19, 15:18, 28:16) įveikė Vroclavo „Slask“ ekipą iš Lenkijos.

Rezultatyviai prasidėjusiose rungtynėse svečiai pirmavo po pirmojo kėlinio (20:22), kuriame Hassani Gravettas surinko dešimt taškų.

Apylygį antrą kėlinį geriau užbaigė „7bet-Lietkabelis“, per paskutinę minutę padidinęs savo pranašumą iki septynių taškų (48:41). Per pirmus du kėlinius panevėžiečiams dešimt taškų pelnė Dovis Bičkauskis.

Trečio ketvirčio pabaigoje svečiai iš Lenkijos sugebėjo rezultatą išlyginti (59:59), bet iki lemiamo kėlinio panevėžiečiai vėl išsiveržė į priekį (63:59). Per pirmas trisdešimt minučių abi ekipos pataikė po aštuonis tritaškius.

Pirmą kartą įgyti dviženklį pranašumą šeimininkams pavyko po gero ketvirto kėlinio starto (72:62), bet netrukus iš rungtynių už antrą techninę buvo išvarytas Stefanas Birčevičius.

Nors varžovams dar pavyko priartėti, visgi Panevėžio ekipa nepaleido pergalės iš savo rankų, per kelias paskutines minutes spurtavo 11:0 (89:73) ir užsitikrino laimėjimą.

Šiose rungtynėse panevėžiečiai vertėsi be Martyno Varno ir Nikola Popovičiaus.

Artimiausias namų rungtynes „7bet-Lietkabelis“ žais Europos Taurėje (BKT EuroCup) sausio 30 d. su Vroclavo „Slask“, o vasario 7 d Panevėžyje svečiuosis Klužo-Napokos „U-BT“.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS