LiAngelo sprogimas puolime – 72 taškai į kinų komandos krepšį | KaunoDiena.lt

LIANGELO SPROGIMAS PUOLIME – 72 TAŠKAI Į KINŲ KOMANDOS KREPŠĮ

  • 1

LiAngelo Ballas pelnė 72 taškus, LaMelo pridėjo 36, o Prienų-Birštono „Vytautas“ sužaidė rezultatyviausias sezono rungtynes.

LaVaro Ballo treniruojamas „Vytautas“ namuose 159:116 nepaliko vilčių Guangdongo „Southern Tigers“ jaunimo komandai.

Kaip ir įprasta LaVaro treniravimo metodikai, „Vytautas“ žaidė trumpomis ir greitomis atakomis, o šeimininkai atitrūko antrajame kėlinyje.

Iš pradžių greitos atakos metu LaMelo perdavė kamuolį savo broliui, kuris sudrebino krepšį dėjimu. Kitoje atakoje puikų perdavimą LaMelo Ballui atliko Egidijus Dimša, kuriam beliko pelnyti taškus iš po krepšio.

Galų gale spurtą 18:0 tolimu metimu užbaigė Eigirdas Žukauskas, padidinęs šeimininkų persvarą iki 28 taškų (52:24).

Kiek vėliau LaMelo dar kartą pakabino kamuolį LiAngelo, kuris pelnė savo 30-ąjį tašką ir tuo metu buvo surinkęs lygiai pusę savo komandos taškų (60:45).

Po dviejų kėlinių 75 taškus pelniusi „Vytauto“ puolimo mašina sustojo trečiajame ketvirtyje ir po pirmųjų trijų minučių buvo pelniusi 8 taškus. Vis tik ledus pralaužė dar viena Ballų ataka.

LaMelo dar kartą užmetė kamuolį LiAngelo, kuris sugrūdo kamuolį su varžovo pražanga. (85:60). Po šio epizodo šeimininkų persvara vos per minutę šoktelėjo iki 31 taško (93:62).

Ketvirtasis kėlinys tebuvo formalumas, kurio metu vėl dominavo puolimas, o gynyba buvo palikta antrajame plane. Apie tai, jog susitikime buvo viskas aišku atspindėjo ir minutės pertraukėlė.

Rezultatui esant 127:102, Guangdongo ekipos treneris paprašė minutės pertraukėlės, kurios metu LaVaras Ballas net nėjo savo komandos suolelio link ir nebedavė jokių patarimų ar nurodymų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

a

žaidė turbūt su vaikų darželio komanda

SUSIJUSIOS NAUJIENOS