L. Ballas sureagavo į LiAngelo atleidimą: „Pistons“ – skuduro verta organizacija | KaunoDiena.lt

L. BALLAS SUREAGAVO Į LIANGELO ATLEIDIMĄ: „PISTONS“ – SKUDURO VERTA ORGANIZACIJA

  • 0

Karštakošis LaVaras Ballas negailėjo kritikos Detroito „Pistons“ klubui po to, kai šis atleido jo sūnų LiAngelo.

„Bleacher Report“ su LaVaru surengė klausimų-atsakymų sesiją, kurioje tėtušio ir buvo paklausta, ką jis mano apie tokį „Pistons“ sprendimą.

„Be abejo, galvojau apie LiAngelo atleidimą, – sakė LaVaras. – Detroito žmonės yra puikūs. Myliu jų fanus, tačiau organizacija yra verta skuduro. Jie nežino, kas yra geras žaidėjas. Daviau jiems naujokų biržos šaukimą už dyką!”

„LiAngelo turi pakankamai įgūdžių, kad galėtų žaisti ir sutelkti kitus. Kaip galima visa to atsisakyti? „Pistons“ savo pamoką išmoks skaudžiuoju būdu. Mano berniukai vis tiek žais kartu kažkurioje komandoje. Gelo gali puikiai pataikyti, tad tai, ką padarė „Pistons“, yra verta skuduro. Jie savo pamoką išmoks skaudžiuoju būdu“, – pridėjo LaVaras.

LiAngelo su „Pistons“ buvo sudaręs negarantuotą, minimalios vertės vienerių metų dvišalį kontraktą. Jeigu LiAngelo būtų sužaidęs rungtynes dukterinėje „Pistons“ komandoje G lygoje, jam būtų priklausiusi 50 tūkst. JAV dolerių premija.

„Pistons“ sužaidė dvejas ikisezonines rungtynes, tačiau LiAngelo ant parketo taip ir nepasirodė.

22-ejų metų 196 cm ūgio krepšininkas 2017-2018 metų sezone žaidė Prienų-Birštono „Vytaute“.

Po karjeros etapo Lietuvoje LiAngelo 2018 metais NBA naujokų biržoje savo pavardės neišgirdo.

Praėjusio sezono viduryje jis buvo sudaręs sutartį su G lygoje žaidžiančia Oklahomos „City Blue“, tačiau dėl nutraukto sezono aikštėje taip ir nepasirodė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS