Tris kėlinius pirmavę žalgiriečiai pralaimėjo Stambule | KaunoDiena.lt

TRIS KĖLINIUS PIRMAVĘ ŽALGIRIEČIAI PRALAIMĖJO STAMBULE

  • 18

Kauno „Žalgirio“ (5-10) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos 15-ojo turo rungtynėse. Kazio Maksvyčio komanda išvykoje rezultatu 78:80 (26:22, 22:15, 14:19, 16:14) nusileido Šarūno Jasikevičiaus treniruojamai Stambulo „Fenerbahce“ (8-7) ekipai.

Septyniais taškais dvikovą Stambule pradėjo Austinas Hollinsas, dvi atakas sėkmingai užbaigė Laurynas Birutis, o Rolandas Šmitas dviem taškais užbaigė greitą išpuolį – 13:10. R.Šmitas tada surinko dar septynis taškus, o po tritaškį pataikė Edmondas Sumneris ir Tomas Dimša – 26:22.

Keturis taškus surinko Kevarriusas Hayesas, o po Dovydo Giedraičio ir Danieliaus Lavrinovičiaus dvitaškių komandas skyrė dešimt taškų – 34:24. Dvitaškį su varžovo pražanga įvertė R.Šmitas, Keenanas Evansas smeigė tritaškį, šešis taškus iš eilės surinko L.Birutis, o kėlinio pabaigoje dar tu taškus įsirašė R.Šmitas – 48:37.

Po pertraukos dvi minutes trukusį taškų badą nutraukė K.Evanso tritaškis, R.Šmitas sumetė du baudų metimus, bet varžovai mažino atsilikimą – 53:49. Pirmuosius savo taškus pelnė Edgaras Ulanovas, metimu iš po krepšio ir baudos metimu pasižymėjo K.Hayesas, o K.Evansas smeigė tritaškį su varžovo pražanga – 62:56.

Tiesa, jau per pirmą ketvirtojo kėlinio minutę žalgiriečiai savo pranašumą prarado – 62:64. Tuomet po keturis taškus surinko L.Birutis ir K.Evansas, E.Sumneris smeigė tritaškį iš kampo, o po K.Evanso tolimo metimo, komandas vėl skyrė tik taškas – 76:77. Du baudos metimus sumetė K.Evansas, žalgiriečiai apsigynė nuo paskutinės varžovų atakos, tačiau lemiamas K.Evanso metimas skriejo pro šalį ir kauniečiai patyrė pralaimėjimą – 78:80.

„Žalgiris“: K.Evansas 19 (5 atk. kam., 5 rez. perd., 2 per. kam.), R.Šmitas 16 (9 atk. kam., 3 per. kam.), L.Birutis 14, K.Hayesas 7, A.Hollinsas 7, E.Sumneris 6, T.Dimša 3 (4 rez. perd.), E.Ulanovas 2 (5 rez. perd.), D.Giedraitis 2, D.Lavrinovičius 2.

„Fenerbahce“: T.Dorsey 19, S.Wilbekinas 17, J.Motley 16 (5 atk. kam.).

GALERIJA

  • Tris kėlinius pirmavę žalgiriečiai pralaimėjo Stambule
  • Tris kėlinius pirmavę žalgiriečiai pralaimėjo Stambule
  • Tris kėlinius pirmavę žalgiriečiai pralaimėjo Stambule
  • Tris kėlinius pirmavę žalgiriečiai pralaimėjo Stambule
zalgiris.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Antanas

Man eurolygos rungtynės kaip surežisuotas spektaklis - F pirmus kėlinius nesigina ir leidžia Ž pirmauti, rungtynių pabaigoje Ž sustoja, kad F suligintu rezultatą ir viskas spręstusi paskutiniu metimu. Ir tada eurolyga trimituoja koks čia įdomus turnyras, nes beveik visos rungtynės baigiasi mažais skirtumais..........

Stambulas

Lūžis rungtynių,Birutis eilini kartą prarado kamuolį,techninė pražanga,sumeta baudas trajakas,dar trajakas, ir vėl rūkom.

ttt

Ir vėl Žalgiris žaidė tris kėlinukus, o kur ketvirtas? Visa Eurolyga žino, kad kritiniu momentu Evansas mes kamuolį, kodėl nepaieškoma kitų variantų? Kur dingo Ulanovas, tik du taškai, ar ne prabanga taip atsainiai žaisti? Teigiama, komanda stengėsi, bet klaidų skaičių perduodant kamuolį reikia mažinti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS