Kokios naujausios šukuosenų tendencijos? | KaunoDiena.lt

KOKIOS NAUJAUSIOS ŠUKUOSENŲ TENDENCIJOS?

Kiekvieną sezoną keičiasi ne tik aprangos ir makiažo, bet ir šukuosenų tendencijos. Nauja madinga šukuosena gali tapti puikiu antidepresantu rudenį, o jeigu dar neapsisprendžiate, kokią pasirinkti, siūlome susipažinti su naujausiomis tendencijomis.

LRT TELEVIZIJOS laidoje „Pažvelk į profesiją kitaip“ plaukų priežiūros ir madingų kirpimų klausimais profesionaliai pataria kirpimo meistrė, profesijos mokytoja-ekspertė Irena Zinevičienė.

Plačiau – video reportaže.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pritariu

Šiaip, jūs 100 % teisi. Labai retai kuri kirpėja dirba profesionaliai. Arba paprasčiausiai tingi, arba neturi skonio. Ne piniguose esmė. Kartais pagalvoju, siaubas, moterytė sumokėjo 30 eurų, kad ją dar labiau, ,subiaurotų ". Visa problema tame, kad vyrauja nuomonė, jog, ,vargingai bedantei kaimietei madingas patogus kirpimas -nereikalingas.

siaip

Viską lemia pinigai. Geras kirpimas "gerai' kainuoja ir jį nuolat tenka atnaujinti. Kainos kirpyklose "kanda' gana stipriai, todėl vaikščioti be jokio kirpimo yra ekonomiškiau. Be to, reta kirpėja sugeba priderinti kirpimą prie individualių bruožų- išmoksta vieną kirpimą, ir 'drožia' visas vienodai. Kartais merginoms ir verkti norisi po tokių grožio procedūrų, nes kirpti stilingai moka toli gražu ne kiekviena, o mokančių iškramtyti kreivai šleivai iki ausų-tokių skeltanagių pilnos kirpyklos.

Pagaliau

gal baigsis apsileidusių ilgais neplautais plaukais panelių era. Gerai, jei plaukai prižiūrimi, o jei ne, atrodo siaubingai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS