„Eurovaistinė“ pristato sveikas kainas: ką lapkritį galite įsigyti pigiau? | KaunoDiena.lt

„EUROVAISTINĖ“ PRISTATO SVEIKAS KAINAS: KĄ LAPKRITĮ GALITE ĮSIGYTI PIGIAU?

  • 5

„Eurovaistinė“ kiekvieną mėnesį pristato naujas „sveikas kainas“ – bent 10 aktualiausių mėnesio prekių už mažą kainą ir dvi prekių kategorijas su nuolaidomis, kurias gyventojai kasdien galės įsigyti visose „Eurovaistinėse“. Visas dėmesys skiriamas aktualių nereceptinių vaistų, maisto papildų ar grožio prekių kainoms.

Kuo svarbiausia pasirūpinti lapkritį?

Lapkritį gali padidėti susirgimų peršalimo ligomis rizika, dėl to šį mėnesį svarbu ne tik malšinti šias ligas lydinčius simptomus, bet ir stiprinti imunitetą. Tad „Eurovaistinės“ vaistininkė Gabija Kruopytė pataria, ką šį sezoną vertėtų kiekvienam turėti savo namų vaistinėlėse.

„Lapkritį atšalus orams galime lengviau peršalti, o dėl nusilpusio imuniteto – paprasčiau pasigauti virusines ligas kaip gripas ar koronavirusas. Šį sezoną ligos gali užklupti netikėtai, todėl svarbu savo namų vaistinėlėje būti pasirūpinus peršalimo ligų simptomus malšinančiomis priemonėmis bei profilaktiškai vartoti imunitetą stiprinančius vitaminus ir maisto papildus. O svarbiausia – nepamirškite visavertės mitybos, reguliarios fizinės veiklos bei darbo ir poilsio rėžimo palaikymo“, – patarė „Eurovaistinės“ vaistininkė G. Kruopytė.

Skausmo malšinimas. Atsiradus lengviems ar vidutiniams galvos, dantų, mėnesinių, raumenų ir sąnarių skausmams, patariama vartoti nereceptinį vaistinį preparatą IBUMETIN 400 MG.

Įveikite peršalimo ligas. Jeigu kankina tokie peršalimo ligų simptomai kaip karščiavimas, ryklės, galvos ir raumenų skausmai, nosies užgulimas, jums gali padėti GRIPEX THERMAL 1000MG+100MG+12,2MG. Jeigu šiuos simptomus lydi sausas kosulys patariama vartoti vaistinį preparatą GRIPEX 500MG/30MG/15MG.

Užgulusi nosis. Rudenį gali varginti ne tik sloga, bet ir užgulusi nosis. Tokiais atvejais gali padėti nereceptinis vaistinis preparatas OTRIVIN 1MG/ML, kuris sumažina nosies gleivinės paburkimą ir palengvina kvėpavimą pro nosį.

Gerklės skausmas. Susidūrus su gerklės ir burnos ertmės uždegimu, paraudimu ir patinimu bei šių būklių sukeltu skausmu patariama vartoti nereceptinį vaistinį preparatą INOVOX MENTHOL 2MG/0,6MG/1,2MG.

Stiprinkite imunitetą. Norint sumažinti gripo ir peršalimo ligų riziką svarbu stiprinti imuninę sistemą. Tai galite padaryti vartodami maisto papildą VITAMINAS C PRO-LONG ir žuvų taukus MÖLLER'S DOBBEL IMMUNITY.

Gerai savijautai ir grožiui. Nusilpus imunitetui galima susidurti ir su suprastėjusia plaukų, odos bei nagų būkle. Ją padėti sustiprinti gali maisto papildas PERFECTIL, kurio aktyviųjų elementų derinys pamaitina pačius giliausius odos, plaukų, nagų sluoksnius.

Refliuksas. Susiduriantiems su refliukso simptomais kaip rėmuo ir rūgšties regurgitacija, patariama vartoti nereceptinį vaistinį preparatą NOLPAZA 20 MG.

Širdies veikla. Norint palaikyti normalią širdies funkciją ir kraujotaką patariama vartoti maisto papildą CARDIOACE, o maisto papildas RAMI ŠIRDIS taip pat padės palaikyti ne tik normalią širdies veiklą, bet ir psichologinę funkciją, gali padėti mažinti pervargimo jausmą.

Primename, kad įdėmiai perskaitytumėte pakuotės lapelį ir vaistą vartotumėte kaip nurodyta. Netinkamai vartojamas vaistas gali pakenkti Jūsų sveikatai; Jei simptomai nepraeina ar atsirado šalutinis poveikis, dėl tolesnio vaisto vartojimo būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku; Jeigu įtariate, kad Jums pasireiškė šalutinis poveikis, apie jį praneškite savo gydytojui, vaistininkui ar Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai prie Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos el. paštu NepageidaujamaR@vvkt.lt arba kitais būdais, kaip nurodyta jos interneto svetainėje www.vvkt.lt. Maisto papildas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbi įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

vargeli

jau ir vaistinės reklamuoja savo šlamšto pardavima kaip ir maxsimka su vištu kulšelėm? Neužtenka TV 5 min po 5000 rklaminiu filmuku tai jau ir int. sienlaikraščius užvers Nieko nebus. Visi jau patapo atsparūs tokiam zombinimui.Pesisotinimo reklama sindromas.

Turbut

sargiu? Greit dar ir ecigareciu bus.

Rūtenis

Pritariu tiems kas kaip vaistą siūlo šypsotis visur visada ir nesvarbu, dantys sveiki ar sukirmiję, o aš dar, nuo savęs, linkėčiau būti išsišiepusiu ir miegant, sako labai padeda nesusirgti. O kas dėl tos EURO aptiekos, tai eiliniai grobuonys- ima prekes iš dilerių, deda 100 proc. antkainį ir laukia savo bėdžių, o nesulaukus jų norimo kiekio- sumažina savo godumą 10 proc. ir vėl meta jauką rinkoje. Visi vaistinių tinklai Lietavoje panašūs, tik gal vienas kitas turi skatinimo priemones patrauklesne, bet visumoje gal vaistinių išlaikymas per didelis, o planktono ne tiek ir daug, dar iš tų ir Lenkiją pinigais pašeria. Pasiuskit.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS