„LTG Cargo Ukraine“ atnaujina veiklą Ukrainoje | KaunoDiena.lt

„LTG CARGO UKRAINE“ ATNAUJINA VEIKLĄ UKRAINOJE

  • 0

Valstybės valdomų „Lietuvos geležinkelių“ krovinių vežimo bendrovės „LTG Cargo“ antrinė įmonė „LTG Cargo Ukraine“ atnaujina veiklą Ukrainoje.

Sprendimas priimtas įvertinus reikšmingai išaugusį verslo klientų iš Ukrainos poreikį gabenti grūdus ir kitus krovinius iš šalies, pranešė „Lietuvos geležinkeliai“.

„Atnaujindami veiklą galime prisidėti prie dar efektyvesnių logistikos sprendimų ir toliau padėti Ukrainos klientams iš šalies išgabenti krovinius – pirmiausia grūdus, aliejų ir kukurūzus. Šiame procese ir toliau bendradarbiausime su „Ukrainos geležinkeliais“ ir kartu sieksime kuo sklandesnių Ukrainos ir Lenkijos sienos kirtimo bei krovinių perkrovimo Ukrainos pasienio stotyse procesų“, – pranešime sakė „LTG Cargo Ukraine“ vadovas Saulius Stasiūnas.

Veiklą atnaujinusi bendrovė teiks ekspedijavimo paslaugas Ukrainoje bei padės klientams organizuoti krovinių gabenimą geležinkeliais per Ukrainos, Lenkijos ir Lietuvos teritorijas. Nurodoma, kad dėl saugumo darbuotojai dirbs nuotoliniu būdu.

Įmonė Ukrainoje buvo įsteigta pernai sausį. Dėl Rusijos karo Ukrainoje ji nuo kovo buvo laikinai sustabdžiusi veiklą. Sutrūkinėjus logistikos grandinėms „LTG Cargo“ ir „LTG Cargo Polska“ siekė užtikrinti alternatyvius krovininių iš Ukrainos gabenimo maršrutus per Lenkiją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS