Nauja „Denticijos“ klinika Kaune | KaunoDiena.lt

NAUJA „DENTICIJOS“ KLINIKA KAUNE

  • 9

„Denticija“ – tai pirmoji privati odontologijos klinika Lietuvoje, puoselėjanti ilgametes tradicijas. Vyresni miesto gyventojai dar gerai pamena Kauno stomatologijos polikliniką Vytauto prospekte, kuri veikia nuo 1953 metų ir šiemet mini veiklos 70-metį. Visgi nuo šiol kauniečiai ir miesto svečiai visas odontologijos paslaugas galės gauti net dviejose Kauno „Denticijos“ klinikose – ne tik pavasarį atsinaujinančioje senojoje klinikoje adresu Vytauto pr. 14 (Centre), tačiau ir naujame padalinyje – Kovo 11-osios g. 49 (Dainavoje).

Apie naujai atidaromą kliniką, „Denticijos“ veiklos kryptis bei kitas šių metų naujienas pasakoja klinikos vyr. gydytoja Ingrida Lapėnaitė-Krasnickė ir „Denticijos“ direktorė Dalia Čižaitė-Gabė.

Ilgametė istorija įpareigoja

Šie metai „Denticijai“ išties išskirtiniai – balandį odontologijos klinika atvėrė duris Klaipėdoje, įsigijusi uostamiestyje gerai žinomą ir vertinamą „Danvitės“ odontologijos kliniką. Vasarą Vilniuje buvo atidarytas naujas padalinys Smėlio gatvėje, į kurį persikėlė Vilniaus ir Grybo gatvėse veikę padaliniai. Smėlio g. „Denticija“, tai – vienas didžiausių ir moderniausių odontologijos centrų šalyje. O nuo rugsėjo 12 dienos nauja klinika duris atvers ir Kaune, kur jaučiamas itin didelis kokybiškų odontologinių paslaugų poreikis.

„Denticijos“ nuotr.

„Denticijos“ direktorė D. Čižaitė-Gabė atkreipia dėmesį į itin solidžią „Denticijos“ istoriją, kuri yra puoselėjama ir šiandien.

Nuo rugsėjo 12 dienos nauja klinika duris atvers ir Kaune, kur jaučiamas itin didelis kokybiškų odontologinių paslaugų poreikis.

 

„Savo įmonių grupėje turime klinikas, kurios tikrąja to žodžio prasme kūrė Lietuvos odontologijos istoriją. Vilniaus gatvėje įsikūrusi klinika šiemet minėtų veiklos 79-metį. Grybo gatvės klinika – buvo pirmoji Lietuvoje įkurta privati odontologijos klinika, kuri šiemet skaičiuoja jau 30-uosius metus. Kaune šiemet taip pat minime gražią sukaktį – Vytauto pr. įsikūrusi klinika jau veikia 70 metų. Tad natūralu, kad ši istorija įpareigoja ir daro mus savo srities ekspertais“, – sakė D. Čižaitė-Gabė.

Nauja klinika, tos pačios vertybės

Didėjant klinikos padalinių skaičiui, vienas svarbiausių uždavinių yra išlaikyti tokią pat aukštą paslaugų kokybę. Ne išimtis ir naujas padalinys Kaune, į kurį galėsite užsukti nuo rugsėjo 12 dienos. Čia rasite platų specialistų spektrą, kurie padės išspręsti įvairias problemas.

„Denticijos“ direktorė D. Čižaitė-Gabė pabrėžia, kad „Denticija“ vienintelė Lietuvoje gali pasigirti tokia specialistų koncentracija.

„Denticijos“ nuotr. 

„Turime net 6 ortodontus, 7 vaikų gydytojus odontologus. Tai leidžia kompleksiškai spręsti pacientams kylančias problemas ir visas paslaugas suteikti po vienos klinikos stogu“, – teigė „Denticijos“ direktorė.

Jai antrina ir klinikos vyr. gydytoja I. Lapėnaitė-Krasnickė, akcentuodama dėmesį darbuotojų tobulėjimui.

„Denticija“ yra orientuota į žmogų, į jo poreikius. Tam, kad darbuotojai augtų intelektualiai ir tobulėtų profesionaliai, įmonė negaili investicijų ir investuoja į profesinius mokymus bei naujausią įrangą“, – sakė I. Lapėnaitė-Krasnickė.

Laukiame ir nuolatinių, ir naujų pacientų!

Į naująją „Denticijos“ kliniką Kaune persikels dirbti dalis ilgamečių specialistų, taip pat prisijungs ir būrys naujų kolegų. Anot įmonės vadovės D. Čižaitės-Gabės, kuriant naujus padalinius svarbu užtikrinti ne tik paciento patirtį, bet ir darbuotojo.

„Tai – vienas esminių „Denticijos“ kaip darbdavio tikslų siekiant, kad įmonė ir toliau galėtų pritraukti geriausius savo srities specialistus“, – kalbėjo D. Čižaitė-Gabė,

„Denticijos“ vyr. gydytoja I. Lapėnaitė-Krasnickė priduria, kad klinikose išties jaučiamas dėmesys tiek darbuotojui, tiek ir kiekvienam pacientui.

„Denticijos“ odontologijos klinikų grupė, išsidėsčiusi per tris didžiausius Lietuvos miestus, priklauso vienai šeimai. Įmonės vadovai bei personalas darbuojasi petis petin tam, kad sukurtų kuo komfortiškesnes sąlygas į mūsų klinikas pagalbos besikreipiantiems pacientams, jog šie reikiamą, profesionalią bei kokybišką pagalbą rastų jiems tinkamu ir patogiu laiku“, – sakė „Denticijos“ vyr. gydytoja.

Laukiame jūsų ilgametėje klinikoje Vytauto pr. ar naujoje klinikoje Dainavoje!

GALERIJA

  • Nauja „Denticijos“ klinika Kaune
  • Nauja „Denticijos“ klinika Kaune
„Denticijos“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Valerija

Aš lankausi daug metų Denticijoje,nuo tada kai dar vadinosi apmokama poliklinika,bet jokių neigiamų emocijų neteko patirti visi gydytojai mandagųs pataria kaip geriau ,ypač gyd,M.Zapareckas,jokio skubėjimo,patatars,nuramins ir tt,nuostabus daktariukas

alis...

konkurentau nori sužlugdyti...

Anonimas

,,Denticijoje,, gydausi nuo 1987 m. bet neteko to patirti ką rašo žmonės. Stačiau dantis pas J.Buinevičienę, nuostabi gydytoja, dabar teko statyti dantis pas gyd. R.Lapėnienę, labai jautri, švelni gydytoja, o kai reikėjo pagalbos su mokroskopu- pas gyd. Zaparecką-neeilinio švelnumo gydytojas, o bijojau žiauriai. Traukė dantis labai jaunas dalterėlis, atvažiuodavo iš Vilniaus, puikiai, blombavo gyd. Zablockienė, 2 dantis kaip naujus padarė, žodžiu nežinau kodėl tokie atsiliepimai blogi, gal ir nuo paties žmogaus priklauso, bet aš patenkinta. O kainos tai aišku ne valdiškos poliklinikos, bet pensininkams protezuoja su kompensacija, o man viską puikiai padarė, ačiū jiems visiems
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS