„Regitra“ išparduoda numerius: įvardijo dažniausius pageidavimus | KaunoDiena.lt

„REGITRA“ IŠPARDUODA NUMERIUS: ĮVARDIJO DAŽNIAUSIUS PAGEIDAVIMUS

  • 17

Atsiradus naujo dizaino transporto priemonių numerių ženklams, „Regitra“ skelbia rudens išpardavimą. Vairuotojai savo priekabas ar motociklus galės pasipuošti patikusia skaičių ir raidžių kombinacija su neįtikėtinai didele nuolaida. Apie akciją pasakota LNK reportaže.

Nuo spalio pradžios vairuotojai gali įsigyti naujo dizaino transporto priemonės numerio ženklą su Lietuvos herbu Vyčiu. Tačiau visi senojo dizaino numeriai lieka galioti, o ir pagaminta jų nemažai, todėl „Regitra“ skelbia rudens išpardavimą.

„Tie numeriai, kurie šiuo metu yra išparduodami, yra be Vyčio ženklo. Mes elgiamės socialiai atsakingai ir išparduodame tuos numerio ženklus, kurie yra pagaminti anksčiau“, – tokios akcijos motyvą paaiškino „Regitros“ atstovas spaudai Lukas Vosylius.

Įsigyti patikusį derinį už mažesnę kainą galės motociklų ir priekabų savininkai, kurių specialiame išpardavimo sąraše lauke itin platus pasirinkimas.

„Vairuotojų pamėgti skaičių deriniai yra 007, 777, 005, 999. Mūsų vairuotojai nori tokiais numeriai ženklinti netgi savo priekabas ar motociklus“, – vardijo populiariausius numerių skaičių derinius L. Vosylius.

Vairuotojai nori išsiskirti eisme, todėl vardinių numerių užsakymų vis daugėja.

„Skaičius iš tikrųjų didėja. Praeitais metais mes turėjome 700 prašymų, šiais metais per devynis mėnesius jau turime panašų skaičių“, – skaičiavo „Regitra“ atstovas.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Išskirtiniai transporto priemonių numeriai patinka daugeliui.

„Gražu. Žmonės kažkaip nori išsiskirti iš minios, išsiskirti savo automobiliu, gal ir gerai“, – komentavo pakalbintas vaikinas.

Tačiau „Regitra“ sako, kad vardinius numerius reikėtų rinktis atsakingai, nes kai kurios numerių kombinacijos gali diskriminuoti, kelti baimę ir kurstyti neapykantą.

„Komisija vertina tokių numerių atitikimą, priimtinumą. Statistiškai anksčiau kas penktas numeris vis dėlto nesulaukdavo komisijos pritarimo“, – apie procesą iki įsigyjant vardinius numerius pasakojo L. Vosylius.

Kad ne visi užrašai ant numerių atrodo skoningai, pritaria ir gyventojai, o „Regitra“ sulaukia vis daugiau skundų, mat iki karo Ukrainoje aliuzijos į Rusiją buvo įprastos, o dabar – kelia susirūpinimą. Tokių numerių savininkams siūloma pasirinkti kitą patinkančią kombinaciją, tačiau, jei galiojančių numerių savininkas pakeisti nenori, „Regitra“ nieko negali padaryti.

„Kalbėti apie kažkokį teisinį pagrindą, kad tuos numerius išimti iš eismo šiuo metu (galimybės) nėra, nes tie numeriai, kurie šiuo metu yra gatvėse, buvo išduoti prie tuo metu galiojusios numerių išdavimo tvarkos“, – aiškino L. Vosylius.

Per rudeninį išpardavimą vairuotojai galės išsirinkti jiems patinkančią raidžių ir skaičių kombinaciją. Įprastai tokių derinių kaina siekia iki 500 eurų. Dabar tokių derinių bus galima įsigyti po 40 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Kl

Parsas stovi Klaipėdoj Debreceno gatvėje. G klasės mesedesas

Anonimas

Kažkur tai mačiau numeri PARŠAS , paršas tai yra kastruotas kuilys , kitaip sakant bekiaušis , jumoras ir tiek .

jei kas žinotų

ką reiškia numerių raidės LUL ir KUT olandiškai, apsivyniotų juos skudurais, kad niekas nematytų ir lėktų greičiau pasikeisti. Arba bent jau nevažiuotų į Olandiją.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS