Netrukus gimdysianti A. Zuokė: nesitikėjome, kad pavyks taip greitai | KaunoDiena.lt

NETRUKUS GIMDYSIANTI A. ZUOKĖ: NESITIKĖJOME, KAD PAVYKS TAIP GREITAI

  • 26

Augusta Zuokė – smuikininkė, NIKO ansamblio koncertmeisterė ir Artūro Zuoko žmona – jau greitai taps mama. Šeima netrukus susilauks pirmojo bendro kūdikio – namus papildys mergytė.

A. Zuokė pasidalijo, kaip pasikeitė jos gyvenimas sužinojus, kad laukiasi kūdikio.

Žinoma moteris pasakojo, kad pasidarė testą ir netrukus jį parodė vyrui, o šis nustebo, kad rezultatas įvyko daug greičiau nei sutuoktiniai tikėjosi.

„Aš pasidariau testą, parodžiau, o Artūras nustebo, kad pavyko taip greitai. Mes iš tiesų abu labai norėjome vaikelio, jis buvo labai laukiamas, tačiau nesitikėjome, kad pavyks taip greitai“, – sakė A. Zuokė.

Koncertmeisterė A. Zuokė sakė, kad ir nėštumo metu nemažai koncertuoja, tačiau šiek tiek prisitaikyti prie pokyčių reikėjo.

„Groju NIKO ansamblyje. Jeigu po gimdymo gerai jausiuosi ir viskas klosis sėkmingai, noriu grįžti į sceną ir palaikyti tonusą. Aš koncertuoju nuo pat vaikystės, tad ir nėštumo metu aktyviai dirbau. Žinoma, šiek tiek pasikeitė poreikiai – atsirado noras dažniau prisėsti, tačiau iš esmės dariau viską tą patį, ką ir iki nėštumo“, – pasakojo A. Zuokė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Tinklalaidėje „Gandro lizdas“ A. Zuokė prakalbo ir dar viena svarbia tema, kurią neretai būsimos mamos pamiršta – tvarumas.

Galima pastebėti, kad daugybė mamų skuba išlaidauti, perka daugybę drabužėlių, daiktų savo vaikams, tačiau jų, kaip paaiškėja, ne visada prireikia.

Šiai minčiai pritaria A. Zuokė ir sakė, kad tvarumas čia – itin svarbus.

„Aplinkiniai, šeimos draugai aprūpino mūsų kūdikį ir drabužėliais, ir reikalingiausiais daiktais. Aš už tai esu labai dėkinga. Puikiai suprantu, kad kūdikiai nespėja sudėvėti visų drabužėlių, todėl kai kuriuos tikrai verta perleisti iš rankų į rankas“, – sakė A. Zuokė.

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

Tadas

Keistą pravardę jai Zuokas davė - kaip telyčiai.

Lordas

Dabar madinga gal tapo reklamuotis tokiu būdu,tegul ir tikrą tėvą pamini ,pigioje reklamoje

Dieds

Kiekvienas vaikas yra mažas stebuklas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS