Vaikelį su žmona sūpuosiantis A. Zuokas originaliai pasveikino su Velykomis: mano stebuklas | KaunoDiena.lt

VAIKELĮ SU ŽMONA SŪPUOSIANTIS A. ZUOKAS ORIGINALIAI PASVEIKINO SU VELYKOMIS: MANO STEBUKLAS

  • 46

Su žmona Augusta šeimos pagausėjimo laukiantis Artūras Zuokas, per Velykas pasidalijo išradingu šventiniu sveikinimu.

Sekmadienį feisbuke politikas paskelbė nuotrauką, kurioje matyti tarsi margutis išpuoštas nėščiosios pilvas. „Sveikiname visus su šv. Velykomis! Mano Šv. Velykų stebuklas“, – socialiniame tinkle rašė A. Zuokas.

Primename, kad A. Zuokas su A. Jusionyte, po vestuvių pasirinkusia Zuokės pavardę, susituokė 2022 metų lapkričio 15 d. Tą dieną buvęs Vilniaus meras  feisbuko paskyroje pranešė, kad lapkričio penkioliktoji jam – ypatinga diena.

„Šiandien Vilniuje mes kartu su Augusta oficialiai įregistravome civilinę santuoką“, – skelbė A. Zuokas. Žinomas vyras priminė, jog juodu su antrąja žmona Augusta prieš gerą mėnesį įžadus bažnyčioje davė Sicilijoje.

 

 

Apie nėštumą jie pranešė šių metų sausį. A. Zuokas iš ankstesnės santuokos su žmona Agne  turi tris vaikus: dvi dukras Gabrielę (gim 1993 m.)  ir Emiliją (gim. 2005 m. ) bei sūnų Domantą ( gim.1995 m.) .

Profesionali muzikantė, kamerinio orkestro (NIKO) koncertmeisterė A. Zuokė motinystės džiaugsmais mėgausis pirmą kartą.

Rašyti komentarą
Komentarai (46)

Ar jie neturėjo pinigų abortui?

Kodėl nedarė aborto? Ji virš 37 metų, jam greitai 60 m. Turėti nors kažkiek normalų vaiką galimybės neturi. Ar sumąstė daryti dar vieną išsigimėlį ir gyventi iš pinigų, kuriuos valdžia duoda už patologinis išsigimėlius? Nejaugi negali nueiti iki ginekologo, atlikti tyrimą, paimti pažymą, kur parašyta, kad vaikas bus išsigimęs ir abortą daryti? Kažkoks udiotizmas tų pagyvenusių žmonių. Zuoko ir tie trys ankstesni vaikai išsigimę. Gal jis kurs išsigimėlių cirką ir iš to gyvens? Nauja žmona pagros tam cirke, ankstesnė žmona girta pašoks, Zuokas nusipiešreklamą, o jo keturi išsigimėliai vaikai juokias publiką. Kažkoks nesusipratimas su tais Vilniaus pagyvenusiems žmonėmis. Net vaikai žino, kad seniems žmonėms turėt normalų vaiką neįmanoma, gims ar su trimis rankomis, ar Dauno sindromo sudaryta galva, ar idiotas.

X

Kaip jos gali su tais seniais?

sena cioce

kaip sakė vienas protingas žmogus-suklestėjo ''vėlyvoji pedofilija''.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS