Mirus socialinių tinklų žvaigždei artimieji ieško avariją užfiksavusių žmonių | KaunoDiena.lt

MIRUS SOCIALINIŲ TINKLŲ ŽVAIGŽDEI ARTIMIEJI IEŠKO AVARIJĄ UŽFIKSAVUSIŲ ŽMONIŲ

  • 79

Ketvirtadienį Vilniuje įvyko tragiška avarija, sukrėtusi visuomenę – su automobiliu susidūrė motociklininkas. Netrukus paaiškėjo, kad dėl patirtų sužalojimų ligoninėje mirė motociklu važiavusi socialinių tinklų žvaigždė. Žuvusioji artimieji penktadienio vakarą feisbuke kreipėsi į žmones.

Rašoma, kad ieškomi tragiškai pasibaigusios avarijos liudininkai.

„Vakar netekome sūnaus, brolio, mylimo draugo, žmogaus, kurį mes mylime ir visada mylėsime!

Vakar (birželio 29 d.) Olandų g. įvyko autoįvykis, kurio metu „Toyota“ automobilis užkirto kelią „Yamaha R1“ motociklui ir motociklas trenkėsi į automobilį.

Prašome pagalbos! Jeigu važiuojant užfiksavote su registratoriumi, telefonu ar kitu prietaisu nors kokią įvykio detalę. Prašome jūsų atsiųsti ją feisbuką – Tautvydas Žemaitaitis!“ – rašoma feisbuke.

Priminsime, kad miręs motociklo vairuotojas – žymus instagramo tinklaraštininkas „Evilbrother“.

Jau anksčiau buvo pranešta, kad birželio 29 d. apie 18.30 val. Vilniuje, Olandų gatvėje, automobilis „Toyota Avensis“, vairuojamas vyro, gimusio 1964 metais, sukdamas nepraleido ir susidūrė su priešinga eismo juosta važiavusiu motociklu „Yamaha“, kurį vairavo vyras, gimęs 1993 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (79)

ghfgh

tokio mieste skraidancio ir uz 200 metru neiziuretum nes 200metru ar net 300 metru 2 sekundes praleke tokiu greiciu matyti is masinos vos ne perlauzta per puse

onutė

turiu registratoriaus įrašą tos avarijos, bet neduosiu, kaltas j-o-b-a-nas pid-e-r-a-s su motociklu - vat ir viskas,

jo

gavo j.ab.a.n.a.s p.i.d.e.r.a.s su savo mocu ko nusipelnė, kai pasivadini "šėtono išpera" tai toks ir tavo likimas, dabar gales pragare grauzt b.i.r.k.ą savo mylimam šėtonui.... o šiaip tai nemačiau dar nei vieno motociklininko lietuvoj važinėjančio pagal taisykles
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS