Nuogos sulaikytosios įrašą paviešinęs policininkas atleistas iš darbo | KaunoDiena.lt

NUOGOS SULAIKYTOSIOS ĮRAŠĄ PAVIEŠINĘS POLICININKAS ATLEISTAS IŠ DARBO

  • 22

Atleistas nuogos sulaikytosios įrašą paviešinęs sostinės policininkas, pirmadienį pranešė Vilniaus apskrities policija.

„Tyrimo metu nustatyta, kad pareigūnas, tarnybos metu vykdydamas tarnybines funkcijas, nesilaikė Vaizdo stebėjimo priemonėmis užfiksuotų vaizdo duomenų tvarkymo policijos įstaigose taisyklių“, – rašoma pranešime.

Šie veiksmai, anot policijos, įvertinti kaip pareigūno vardo pažeminimas bei policijos pareigūno priesaikos sulaužymas, todėl pareigūnas buvo atleistas.

Jo stažas vidaus tarnyboje – 12 metų ir du mėnesiai.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl piktnaudžiavimo ir neteisėto informacijos apie asmens privatų gyvenimą atskleidimo ar panaudojimo.

BNS primena, kad internete pasklidus vaizdo įrašui, kuriame matyti nuoga Vilniaus policijos sulaikyta moteris, tarnybinį patikrinimą sostinės policija pradėjo sausio pabaigoje.

Naujienų portalai tuo metu pranešė, kad vaizdo įrašas paviešintas platformoje „Discord“.

Moteris buvo sulaikyta, gavus pranešimą, kad Saltoniškių ir T. Narbuto gatvių sankryžoje 1983 metais gimusi BMW vairuotoja nepasirinko saugaus važiavimo greičio, laiku nepastebėjo priekyje važiuojančios ir sustojusios prieš sankryžą kitos transporto priemonės ir atsitrenkė į priekyje sustojusio automobilio galinę dalį.

Eismo įvykio liudininkai teigė, kad eismo įvykyje dalyvavusi BMW vairuotoja yra galimai apsvaigusi nuo alkoholio, elgiasi neadekvačiai.

Policijos pareigūnai pilietę pristatė į policijos įstaigą įvykio aplinkybėms patikslinti, ji neblaivumą tikrintis atsisakė. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pasak policijos, pristatymo į policijos įstaigą metu pilietė elgėsi neadekvačiai, naudojo necenzūrinius žodžius, nusiėmė nuo savęs drabužius ir atsisakė juos apsirengti, pareigūnai šiuos veiksmus filmavo, kad tyrimo metu būtų tinkamai įvertintos įvykio aplinkybės.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

aloyzas

o ta boba ar nubaude,juk gali rimta avarija ivykdyt. argi pilno proto, kad ir prisigerus, nusirengineja ?

O kiek tokių, \\\\\.../////

"praėjie" med.komisiją kurie lekia mieste,ant 120 km/h.Tik psichiniai ligoniai taip elgias.Valdžia turėtų susirūpint,tomis landomis.

To >Oho< \\\\\.../////

Oho,kuo tu jai skaitais,jei taip gini.Gal nuvakęs Š.. pap...si.---O policininką,reikėjo paskatint,nes jis užkirto kelią nelaimei,ir išaiškino psichinę girtuoklę.Kaip ji ligonė, praėjo med.komisiją??? Išsiaiškint visai nesunku,nes parašiukai ir štempeliukai tai sudėti.Ji turi stiprų užnugarį.Gineikaitė irgi turėjo,bet.............POLICININKĄ REIKALAUJU GRĄŽINT Į PAREIGAS.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS