Paviešino įlūžusių žvejų gelbėjimo operacijos vaizdus: vieną ištraukė negyvą | KaunoDiena.lt

PAVIEŠINO ĮLŪŽUSIŲ ŽVEJŲ GELBĖJIMO OPERACIJOS VAIZDUS: VIENĄ IŠTRAUKĖ NEGYVĄ

  • 5

Vilniaus apskrities policija paviešino pareigūno kūno kamera užfiksuotus vaizdus, kaip buvo gelbėjami įlūžę žvejai.

Kaip teigė policija, vasario 24 d. 14.33 val. Vilniaus apskrities pareigūnai gavo pranešimą, kad Elektrėnų mariose, ties Geibonių kaimu, ant ledo įlūžo trys žmonės.

Pirmieji į įvykio vietą atvykę Reagavimo skyriaus policijos pareigūnai pamatė ant ledo gulintį žmogų, nutolusį nuo kranto apie 200 metrų atstumu, kuris laikė kitą įlūžusį vyrą. Kadangi į įvykio vietą jie atvyko pirmieji ir Elektrėnų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojų dar nebuvo, Reagavimo skyriaus pareigūnas paėmė iš tarnybinio automobilio gelbėjimo virvę ir nedvejodamas atsigulęs ant ledo nušliaužė įlūžusių žvejų link. Į pagalbą atskubėjus Elektrėnų ugniagesiams gelbėtojams, bendromis jėgomis abu nelaimėliai buvo ištraukti ir perduoti medikams.

 

 

Toliau vykdant gebėjimo darbus Elektrėnų PGT gelbėtojai ištraukė iš po ledo, vandenyje paskendusį vyriškos lyties kūną, kurį pargabeno į krantą. GMP medikų brigada konstatavo vyro, gimusio 1947 metais, mirtį.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

ne dalbajobai o

badas darbo leidimais licenzijomis sertifikatais ir PSD vezdu varo zmones ant ledo...elektrikai aferistai baisus perekupai jiem paskatinimo liepteli patiesia....siuksliu mafija... nu ir ir aisku nausedos bankomatu geroves valdininkai padarys viska ka tauta nenutuktu be darbo...

Tikri

Dalbajobai

Tai

kam dar trauke,jei jau suvisam?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS