Papuošalų derinimo tendencijos 2023-iaisiais | KaunoDiena.lt

PAPUOŠALŲ DERINIMO TENDENCIJOS 2023-IAISIAIS

  • 4

Marilyn Monroe kažkada sudainuota frazė „Deimantai – geriausi merginų draugai“ šiomis dienomis atrodo banali ir net pabodusi, tačiau išlieka tiesa. Šimtmečiais šie nuostabaus grožio ir neįtikėtino spindesio brangakmeniai nepraranda savo vertės. Maža to, įsigiję juvelyrinį gaminį su deimantu galėsite ne tik juo pasipuošti, bet ir palikti ateities kartoms.

Ir gražu, ir vertinga

Artėja didžiosios metų šventės, tad pats laikas pagalvoti apie vertingą dovaną sau ar artimajam. Jei svarstote įsigyti brangakmenių ar juvelyrinių gaminių su deimantais, pirmiausia rekomenduojama pasikonsultuoti su profesionaliu gemologu ar parduotuvės, kurioje planuojate pirkti, specialistu – taip geriau suprasite, kokios kokybės ar dydžio deimantus galėsite įsigyti už turimą sumą, gausite patarimų, kaip neapsigauti.

Kad neapsiriktumėte, visuomet iš pardavėjo reikalaukite deimanto sertifikato, kuriame bus nurodomos svarbiausios charakteristikos, ir pardavimo kvito. Nors sertifikate yra nurodomos visos svarbiausios deimanto savybės, tačiau sertifikatą, tiksliai atitinkantį konkretaus brangakmenio charakteristikas, pirkėjas gali gauti tik pirkdamas jį iš patikimų pardavėjų. Taip pat labai svarbu, kad akmens kokybė nebūtų mėginta pakoreguoti lazeriniu būdu ar dirbtinai pakeista jo spalva.

„20 metų patirtis deimantų pasaulyje, įdirbis, žinios, užmegzti ryšiai ir atsakomybė prieš klientus leidžia mums užsitikrinti geriausią juvelyrinių dirbinių su deimantais kainą ir kokybę. „RIBAS Jewellery“ yra išskirtinis visame Baltijos šalių regione, nes yra Izraelio deimantų biržos narys“, – sako kuriančios, gaminančios ir parduodančios juvelyrinių dirbinių kolekcijas su deimantais „RIBAS Jewellery“ įkūrėjas Patrikas Ribas.

Jis pataria: išreikškite savo stilių per papuošalus. Ateinančių metų mados tendencija – derinti įvairius brangakmenius tarpusavyje. Tad subtilus, elegantiškas derinys bus geriausias papuošalas. Žiedus su centriniu deimantu derinkite su rubino ar smaragdo žiedais-juostelėmis. Pagal skonį ir stilių galite rinktis konjakinius, šampaninius ar kitų spalvų deimantus.

Žinios: jei sunku apsispręsti, konsultantės „RIBAS Jewellery“ salonuose patars, kaip derinti žiedus, kaklo papuošalus, auskarus./„RIBAS Jewellery“ nuotr.

Taip pat rekomenduojama tarpusavyje derinti aukso spalvas. Baltą auksą puikiai galima derinti su rožiniu ar geltonu auksu. Nebijokite eksperimentuoti, o jeigu manote, kad reikia konsultacijos – „RIBAS Jewellery“ salonuose, įsikūrusiuose Kaune PLC „Mega“, Vilniuje PLC „Panorama“ ir Stiklių g. 7, jus pasitiks profesionalios konsultantės. Jos rekomenduos ir parinks papuošalų derinius, kurie tiks būtent jums.

Puoškitės originaliai

Auskarus derinkite su cuff auskarais – tai ausies papuošalas, nešiojamas aplink ausies kremzlę, jam nereikia papildomos vėrimo skylutės. „RIBAS Jewellery“ salonuose galite rasti auskarų grandinėlių, kurios sujungs visą derinį.

Jeigu norisi pilnai išbaigto komplekto, galite įsiverti auskarą „RIBAS Jewellery“ salone „The House of Diamonds“ Stiklių g. 7, Vilniuje. Čia dirba ilgametę patirtį turinčios meistrės, kurios taip pat pakonsultuos dėl auskarų vėrimo ir parinks geriausius kūno auskarus jūsų stiliui. Auskarus čia veria su kateteriu – taip pažeidžiama mažiausiai odos audinių, todėl auskaro vėrimo vieta gyja greičiau, mažesnė komplikacijų tikimybė.

Pakabukus su centriniu vienu deimantu derinkite su kryželiu arba raidžių pakabukais – pastarieji kitąmet bus labai madingi, todėl šis papuošalas gali būti puiki dovana Kalėdoms ar gimtadienio proga.

„RIBAS Jewellery“ konsultantės patars, kaip derinti žiedus, kaklo papuošalus, auskarus, salonuose galite susikurti savo komplektą. Žinant pagrindinius papuošalų derinimo principus, galima sukurti kelis derinius, kurie leis kiekvieną progą atrodyti naujai ir originaliai – jūs neišleisite daug pinigų, o atrodysite elegantiškai ir prabangiai. Juk geriau nors ir mažas, bet deimantas nei didelis cirkonis.

Juvelyriniai dirbiniai su deimantais yra vertybė, kuri gali būti perduodama iš kartos į kartą, ji nesensta ir nenuvertėja.

Negana to, juvelyriniai dirbiniai su deimantais yra vertybė, kuri gali būti perduodama iš kartos į kartą, ji nesensta ir nenuvertėja. Priešingai – deimantų vertė kyla, nes jų ištekliai yra baigtiniai ir jų randama vis mažiau.

Reikia priežiūros

Deimantai – išties ypatingi akmenys, suteikiantys prabangos jausmą. Jei galite džiaugtis papuošalais su deimantais, nepamirškite jais tinkamai rūpintis. Tai leis išlaikyti deimantų vertę ir nepriekaištingą išvaizdą.

„Kiekvieną papuošalą rekomenduojame laikyti atskirame paminkštintame dėkle. Tai apsaugos nuo susibraižymų ir dulkių, tokių įpakavimų užtikriname kiekvienam mūsų pirkėjui“, – savo rekomendacijomis dalijasi P.Ribas.

Papuošalus reikia reguliariai valyti. Rekomenduojame atlikti valymą ultragarso vonelėje du kartus per metus. Ši juvelyrikos SPA procedūra „RIBAS Jewellery“ klientams atliekama nemokamai.

Nepamirškite, kad visi deimantai yra gražūs, tik jų vertė skiriasi! Susipažinę su deimantų savybėmis galėsite būti tikri, kad jūsų sumokėta kaina atitinka jo vertę.

Eksperimentuokite, išlaisvinkite savo vaizduotę ir puoškitės, kad kitąmet suspindėtumėte tarsi deimantas.

GALERIJA

  • Papuošalų derinimo tendencijos 2023-iaisiais
  • Papuošalų derinimo tendencijos 2023-iaisiais
  • Papuošalų derinimo tendencijos 2023-iaisiais
  • Papuošalų derinimo tendencijos 2023-iaisiais
  • Papuošalų derinimo tendencijos 2023-iaisiais
  • Papuošalų derinimo tendencijos 2023-iaisiais
„RIBAS Jewellery“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pastebėjau

Kad ten pardavėjos labai pasipūtusios,tarsi savininkės būtų.Nužvelgia iš aukšto ir nuskenuoja piniginės turinį.Jų gamybos ten nėra,prekiauja kitų įmonių gaminiais.Kainos,manau,išpūstos,kaip ir pardavėjos.

R

Jo ...tik Lietuvoje tokios išpūstos kainos. Neverta čia nieko pirkti.

Ar čia papuošalai?

Galvojau kad suvirintojo tarpinės:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS