Trys patarimai, kaip išsirinkti tinkamą vaikiškų batų dydį | KaunoDiena.lt

TRYS PATARIMAI, KAIP IŠSIRINKTI TINKAMĄ VAIKIŠKŲ BATŲ DYDĮ

  • 2

Ar bandote vaikams išrinkti tinkamiausius batus? Tada perskaitykite šį avalynės gidą ir sužinokite, kaip geriausiai atnaujinti vaikiškų batų kolekciją.

Kaip išrinkti geriausius batus vaikams?

Ar norite vaikams atrasti stilingus ir patogius batus, kurie puikiai tiktų mokyklai ir laisvalaikiui? Tada perskaitykite šį avalynės gidą ir sužinokite, kas yra svarbiausia, kai renkatės naują vaikišką avalynę.

Pirmiausia, įsitikinkite, kad batuose yra pakankamai vietos vaiko pėdai. Jeigu jūsų vaiko pėda yra ganėtinai plati arba vaikas tiesiog dar auga, pagalvokite apie puse arba vienu dydžiu didesnius vaikiškus batus. Žinoma, prieš perkant batus pabandykite pamatuoti vaiko pėdą, jeigu dar nesate apsisprendę dėl tinkamiausio dydžio (taip pat, vaiko pėda bus trumpiausia ryte, o ilgiausia vakare. Įsiminkite tai, jeigu planuojate matuoti). Taip vaikai galės džiaugtis ne tik patogiais, bet ir stilingais batais iš eavalyne.lt internetinės parduotuvės. Daugybę vaikiškų batų galite rasti čia.

Antra, nepamirškite, kad komfortas yra ypatingai svarbus augančiai vaiko pėdai. Jeigu renkate vaikiškus batus mokyklai, jums tikrai pagelbės minkšti sportiniai bateliai arba geros kokybės batai iš natūralios odos. Abu variantai turi savų privalumų, jeigu ieškote patogumo, todėl tai bus saugūs pasirinkimai. Jeigu jus domina būtent sportbačiai, puikių pasiūlymų ir išskirtinių batų modelių galite rasti čia.

Trečia, žiemos sezono metu gali praversti vienu dydžiu didesni batai. Tai yra ypač naudinga, jeigu jūsų vaikams patinka žiemos metu rinktis storesnes vilnones kojines. O galbūt norite vaikams išrinkti batus su storesniu pašiltinimu? Abiem atvejais pagalvokite, ar šiek tiek didesni batai nesuteiktų daugiau patogumo.

Kokie vaikiški batai šiuo metu stilingiausi?

Kai išsiaiškinsite, kuris avalynės dydis yra geriausias jūsų vaikams, nepamirškite pagalvoti ir apie pagrindines mados tendencijas, jeigu vaikai nori atrodyti stilingai ir nuo jauno amžiaus sužinoti apie tai, kaip susikurti savitą įvaizdį.

Taigi, kokie batai yra geriausias pasirinkimas? Visų pirma, vaikiški, vyriški ir moteriški sportbačiai – tobula avalynė bet kokiai progai. Sportiniai bateliai yra saugus pasirinkimas, jeigu norite atrodyti puikiai kiekvieną dieną ir be didelių pastangų gauti daugybę komplimentų. Parduotuvių lentynose šiuo metu galite pastebėti daugybę baltų ir šviesių pastelinių spalvų sportinių batelių, kurie tikrai padės susikurti norimą stilių. 

Leiskite vaikams eksperimentuoti su savo įvaizdžiu. Ar jie nori ryškesnių spalvų? Tada internetinėje parduotuvėje eavalyne.lt jūsų laukia įvairūs mėlyni, raudoni, žali ir kitų spalvų batai, kurie tikrai suteiks išskirtinumo. Tiek ryškios, tiek pastelinės spalvos karaliauja mados tendencijose, todėl nebijokite naujų stilingų aprangos ir avalynės derinių! Kas nenorėtų paįvairinti dabartinės savo kolekcijos ir atrodyti stilingai?

Dabar yra puikus laikas atrasti naujus vaikiškus batus ir pasiruošti mokyklai! Pasitarkite su savo vaikais ir kartu atraskite geriausią variantą iš internetinės parduotuvės eavalyne.lt. Tik nepamirškite, kad patogumas ir komfortas yra svarbiausi, kai renkatės naujus batus, kuriais norite džiaugtis ne vienerius metus!

GALERIJA

  • Trys patarimai, kaip išsirinkti tinkamą vaikiškų batų dydį
Pardavėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Komentatoriui

Straipsnį skaitėt? Eavalynėj.. Tai kur tą parduotuvę rasit..

yja

net vaikai žino, kad avalynės parduotuvėse yra dydžių matuokliai. o jus čia senas pasakas sekat - nežiniukai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS