Trys patarimai, kaip pasirinkti tobulą vyrišką laikrodį pagal savo stilių | KaunoDiena.lt

TRYS PATARIMAI, KAIP PASIRINKTI TOBULĄ VYRIŠKĄ LAIKRODĮ PAGAL SAVO STILIŲ

  • 5

Vyriški laikrodžiai nepraranda savo populiarumo ir patrauklumo net ir šiame technologijų ir interneto amžiuje, kai laiką galima matyti telefono ekrane. Nors mobiliuosius telefonus, rodančius laiką, turi bene kiekvienas savo kišenėje, laikrodžiai yra nesenstantis aksesuaras, puikiai papildantis vyrišką įvaizdį. Tiesa, gali būti gana sudėtinga apsispręsti, kuris laikrodis iš daugelio turėtų tapti Jūsų. Laimei, galite pasinaudoti keliais patarimais.

Nuspręskite, kokios laikrodžio funkcijos Jums reikalingos

Ar norite paprasto tik valandas ir minutes rodančio laikrodžio? O gal Jums reikia šio to daugiau? Šie klausimai padės judėti tinkama linkme, kai ieškosite sau geriausiai tinkančio vyriško laikrodžio. Jei laikrodis Jums reikalingas tik kaip riešą puošiantis aksesuaras, tuomet pasidairykite tarp klasikinių modelių. Jei esate technologijų gerbėjas ir norite, kad laikrodis turėtų daugiau funkcijų, Jums, be abejonės, puikiai tiks išmanusis riešo aksesuaras. Kad ir kokius funkcinius reikalavimus keliate savo naujam laikrodžiui, sau tinkamą aksesuarą galite rasti čia: https://eavalyne.lt/c/aksesuarai/laikrodziai/vyrams.

Pagalvokite apie savo garderobą

Būtų labai sudėtinga sukurti stilingą įvaizdį, jei Jūsų laikrodis nederėtų prie drabužinėje esančių rūbų ar avalynės. Taigi, idealus pasirinkimas būtų tas, kuris puikiai įsilietų į Jūsų garderobą. Sportinė apranga ir avalynė, kurios rasite https://eavalyne.lt/c/eavalyne/prekiu_zenklai:new_balance, dera su išmaniaisiais ir sportiniais laikrodžiais. Laisvalaikio drabužiai stilingai atrodo tiek su sportiniais, tiek su klasikiniais laikrodžiais. Formalus aprangos stilius, be abejonės, neatsiejamas nuo elegantiškų klasikinių ir solidžių išmaniųjų laikrodžių.

Pasirinkite tinkamą laikrodžio dydį

Laikrodžio dydis turi reikšmės ne tik Jūsų komfortui, bet ir išvaizdai. Vyriškas laikrodis, užsegtas ant riešo, turėtų atrodyti proporcingai. Jei pasirinktas aksesuaras bus per mažas ar per didelis, jis gali sugadinti net patį stilingiausią įvaizdį, kaip ir netinkamai pasirinkta piniginė. Taigi, Jums gali praversti ne tik patarimai, kaip išsirinkti tobulą vyrišką laikrodį, bet ir straipsnis „Vyriška piniginė: 4 trumpi patarimai, kaip įsigyti stilingą piniginę“. Vadovaudamiesi šiomis rekomendacijomis tikrai išsirinksite aksesuarus, puikiai papildysiančius Jūsų stilių.

GALERIJA

  • Trys patarimai, kaip pasirinkti tobulą vyrišką laikrodį pagal savo stilių
Gamintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Vatnykas tipiškas

Geriausias laikrodis- kiniškas SOKI už 3,90 euro. Eina tiksliai kaip šveicariškas, negenda, yra bent 5 ciferblato variantai. Kai ateina reikalas keisti bateriją ( po kokių 3 metų), tą laikrodį išmetu ir imu naują. Nes baterijos pakeitimas kainuoja 10 eurų. Aišku, turiu ir tikrą šveicarišką. Tik kad per 5 metus jį teko gal 3 kartus remontuoti, ir baterijos jam brangios. O laiką kiniškas rodo tokį patį ir taip pat tiksliai. Atsisiunčiu iš Aliexpresso, kai reikia.

u rwia

Būna knygos su švariais lapais, paveikslai be jokio turinio, tai kodėl negali būti laikrodis be nieko - aš tokį nešioju - įsivaizduojamą. O laikas matyti toks, kokio man reikia. Tik drabužių be nieko nenešioju, nes dabar galima nušalti su....

Vot \\\\\.../////

vyrišką organą patobolint.Reik moterų atsiklaust.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS