Keisčiausias įprotis: moteris valgo vyro pelenus | KaunoDiena.lt

KEISČIAUSIAS ĮPROTIS: MOTERIS VALGO VYRO PELENUS

Pasaulyje daugybė keistų įpročių, kurių bandoma visais būdais atsisakyti. Bet štai viena amerikietė savo įpročio keistumo tikriausiai aplenkė visus.

JAV televizijos laidoje „My Strange Addiction“ pasirodė moteris nustebinusi ne vieną televizijos žiūrovą. Moteris, kurios vyras po mirties buvo kremuotas, valgo savo gyvenimo meilės pelenus.

26 metų Casie niekaip negali sulaikyti savo pirštų nuo urnos, kurioje laikomi jo pelenai. Moteris panardina į urną savo pirštus ir vėliau juos nulaižo.

Moteris pasakojo, kad pirmą kartą paragavo savo vyro Shawn pelenų, kai juos perkėlė iš kartoninės dėžutės į specialią urną.

„Šiek tiek jų nukrito ant mano rankų. Nenorėjau jų nusivalyti, todėl nusilaižiau pirštus. Iš štai jau praėjo du mėnesiai, bet aš negaliu niekaip sustoti“, - pasakojo moteris.

Moters vyras mirė po sunkaus astmos priepuolio.Casie pasakojo, kad vyro pelenus visur su savimi nešiojasi.

„Kai gaminu maistą, gaminu tai, ką jis mėgo. Aš pati nevalgau to maisto, bet vis vien jam gaminu“ – kalbėjo keistoji moteris.

Televizijos projekte moteriai buvo pasiūlyta speciali terapija, kurio metu ji galėtų atsikratyti vieno iš keisčiausių įpročių pasaulyje.

Gairės: įprotis, pelenai, urna
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

manau kad

kanibalė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS