Nugaišo ko gero populiariausia pasaulyje katė „Grumpy Cat“ | KaunoDiena.lt

NUGAIŠO KO GERO POPULIARIAUSIA PASAULYJE KATĖ „GRUMPY CAT“

  • 3

Interneto žvaigžde tapusi Rukšna praminta katė (Grumpy Cat), dar žinoma kaip Paniuręs katinas, nugaišo būdama septynerių metų, penktadienį pranešė jos šeimininkai.

„Su neįsivaizduojamu liūdesiu pranešame netekę mūsų mylimos katės Rukšnos“, – sakoma jų pranešime socialiniame tinkle „Twitter“.

Garsioji katė, kurios rūškanas snukutis užkariavo milijonus gerbėjų socialiniuose tinkluose ir buvo fotografuojamas greta pasaulio įžymybių, įskaitant Staną Lee (Steną Li) ir Jennifer Lopez (Dženifer Lopes), nugaišo antradienį „ant savo mamytės Tabathos (Tabatos) rankų“ savo namuose Arizonoje.

„Nepaisant profesionalų ir jos mylinčios šeimos rūpesčio, Rukšna patyrė šlapimo takų infekcijos komplikacijų ir jų, deja, nesugebėjo įveikti“, – nurodoma pranešime.

„Katė Rukšna ne tik buvo mūsų mažylė ir labai mylimas šeimos narys, bet padėjo nusišypsoti milijonams žmonių visame pasaulyje – net sunkiausiais laikais. Jos dvasia toliau gyvuos visur, jos gerbėjų dėka“, – sakoma jame.

Šimtai katės gerbėjų socialiniuose tinkluose skelbė užuojautos žinutes dėl šios netekties.

„Ilsėkis ramybėje, brangioji. Tavo rūstus žvilgsnis į mane buvo viena geriausių mano gyvenimo akimirkų“, – parašė Hollie-Anne Brooks (Houli En Bruks) tviteryje.

Katė mišrūnė, kurios tikrasis vardas yra Tada Sos (Tardar Sauce), išgarsėjo 2012 metų rugsėjį, kai jos dar mažos nuotrauka buvo paskelbta socialiniame tinkle „Reddit“, rašoma katės interneto svetainėje.

„Jos nedidelį ūgį ir garsiąją snukučio išraišką veikiausiai nulėmė kačių nanizmas, dėl kurio ji taip pat svirduliavo vaikščiodama; kitais atžvilgiais ji buvo puiki katytė!“, – rašoma joje.

Nepaisant nuolat susiraukusio snukučio, ji buvo „labai šauni ir pūkuota“.

Katė Rukšna turėjo 8,5 mln. gerbėjų socialiniame tinkle „Facebook“, 2,5 mln. sekėjų instagrame ir 1,5 mln. – tviteryje.

GALERIJA

  • Nugaišo ko gero populiariausia pasaulyje katė „Grumpy Cat“
  • Nugaišo ko gero populiariausia pasaulyje katė „Grumpy Cat“
  • Nugaišo ko gero populiariausia pasaulyje katė „Grumpy Cat“
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

vargšas katinas

Tai ji nutampė, jeigu per diena 30 fotosesijų buvo... reikia šeimininkus į akvariumą uždaryti ir pastoviai filmuoti, jaučiu 35 nesulauks...

chi - juokas

Užuojauta visam pasauliui

Nerijus

Nu tokia izymi, kad pirma karta pastebejau :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS