Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 17 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 17 D.)

  • 0

Avinas

Atsivers gerų galimybių tvarkyti reikalus, susijusius su studijomis, profesiniu tobulėjimu, protiniu darbu ir planavimu. Diena nelabai sėkminga norint pradėti įgyvendinti idėjas praktiškai, bet jas generuoti – puiki.

Jautis

Tiesiog gyvybiškai svarbu judėti ir bendrauti: užsiimti kūno rengyba, apsipirkti, megzti naujas pažintis. Galbūt kils noras pakutenti nervus ekstremaliu sportu ar flirtu. Kodėl gi ne? Svarbiausia neprarasti situacijos kontrolės.

Dvyniai

Gali kilti nesutarimų su kitais. Net su draugais ir artimaisiais nebus lengva rasti bendrą kalbą. Priežastis gali būti kategoriškumas ir nenoras eiti į kompromisus. Verta būti kantriems ir diplomatiškiems.

Vėžys

Svajonės ir romantika nuolat atitrauks dėmesį nuo svarbių reikalų, todėl bus sunku priimti tinkamą sprendimą. Verta pasverti visus už ir prieš. Širdis pasakys, ką vertėtų daryti, o protas – ko ne.

Liūtas

Protas ir širdis nesutars: norai atkakliai trauks į vieną pusę, o logika ir faktai – visai į kitą. Neverta skubėti: greičiausiai bet koks sprendimas pasirodys klaidingas. Jei pajusite nepasitikėjimą savimi, verta ieškoti kitų variantų.

Mergelė

Būtinai reikėtų nueiti ten, kur galima pabendrauti su žmonėmis ir užmegzti naujų pažinčių – apsilankyti kokiame nors renginyje, į svečius ar tiesiog pasėdėti kavinėje. Bendraudami galėsite atskleisti visus savo pranašumus.

Svarstyklės

Patariama planuoti atostogas, netgi jei jos dar toli. Naršymas kelionių svetainėse leis pamiršti pabodusius namus ar biurą, padės numatyti  aiškų ateities tikslą, įgyti galingos teigiamos energijos ir susitaikyti su realybe.

Skorpionas

Gyvenime reikėtų kuo daugiau įvairovės. Pasivaikščiojimas parke, romantiška pažintis, žvilgsnis pro traukinio langą ar lėktuvo iliuminatorių – visa tai paaštrins jausmus, kaip kad būdavo vaikystėje.

Šaulys

Verta kuo daugiau laiko praleisti ne namuose, pavyzdžiui, surengti draugišką vakarėlį kavinėje, nuvykti į gamtą, kiną, cirką. Tikrai nesigailėsite – turėsite progą puikiai praleisti laiką ir užmegzti įdomių pažinčių.

Ožiaragis

Yra tikimybė, kad santykiai patirs išbandymų. Tai pasakytina tiek apie  kontaktus darbe, tiek apie santykius su artimaisiais. Išvengti konfliktų padės diplomatiškumas. Jokiu būdu nereikėtų kritikuoti aplinkinių.

Vandenis

Verta įsiklausyti į aplinkinių pokalbius, iš kurių galėsite pasisemti naudingos informacijos. Neverta niekinti patarimų ir paramos. Sėkmės raktas bus ne tiek asmeninės pastangos, kiek aplinkinių pagalba ir palaikymas.

Žuvys

Galbūt rasite naują hobį ar užmegsite romantišką pažintį, o gal patys tapsite kokio nors projekto įkvėpėjais. Tačiau šiandienos pomėgiai vargu ar bus ilgalaikiai – gali greitai išblėsti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS