Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 18 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 18 D.)

  • 0

Avinas

Aplinkiniai bus Avino pusėje. Verta užmegzti naujų kontaktų, įsilieti į kolektyvą, rengti projektus. Avino idėjos atrodys patrauklios, o žodžiai – įtikinami.

Jautis

Jautis kurs ateities planus, kurie bus tvirti, globalūs ir patikimi. Tačiau gali nepavykti įgyvendinti projektų sklandžiai, todėl net nereikėtų imtis svarbių reikalų.

Dvyniai

Didžiausios sėkmės Dvyniai sulauks bendradarbiaudami su aplinkiniais, kurie gali duoti vertingų patarimų ar pasidalyti pozityviomis žiniomis. Tai leis pasiekti tikslo greičiau ir bus geresni rezultatai.

Vėžys

Vėžys gali susidoroti net ir su labai nepatikimais ir painiais projektais. Ir viskas todėl, kad jis tiksliai žino atsakymą į klausimus: ką ir kaip reikia padaryti.

Liūtas

Liūto planams trukdys tinginystė ir pasyvumas. Tačiau tai nereiškia, kad planai žlugs. Tiesiog bet kokiai užduočiai teks skirti daug daugiau laiko ir energijos nei įprastai.

Mergelė

Jei Mergelei nepasiseks, dėl to bus kalta pati. Gali pakartoti kažkada padarytą klaidą. Kad diena būtų produktyvi, neturėtų atsipalaiduoti. Sėkmės raktas – atidumas, energingumas ir pozityvus požiūris.

Svarstyklės

Svarstyklės bus puikios diplomatės ir, jei norės, galės rasti bendrą kalbą su bet kuo. Tad jei turi subtilių klausimų ar pretenzijų, nereikia pokalbio atidėti kitai dienai. Pašnekovas jas supras teisingai.

Skorpionas

Skorpionui bus nepaprastai sunku užbaigti bet kokį reikalą, tačiau bus dar sunkiau imtis šio reikalo: bus neatidus ir nesusikaupęs. Patariama gerai pailsėti, jeigu nori susigrąžinti tiek fizines, tiek psichines jėgas.

Šaulys

Įvykiai žada vystytis taip, kaip Šaulys ir planavo. Be to, bus malonių staigmenų ir likimo dovanų: premija, sėkmingas pirkinys, pažintis, komplimentas. Tad Šaulys spinduliuos pozityvumu.

Ožiaragis

Ožiaragiui neverta pasikliauti tik savimi. Vienintelis būdas išvengti klaidų – pasitarti su kitais: darbe paprašyti specialisto patarimo, kilus buitiniam konfliktui – paskirti išmintingą arbitrą.

Vandenis

Vandenio reikalai žada klostytis sėkmingai net ir be didelių pastangų. Tai viena iš nedaugelio dienų, kai norai sutaps su galimybėmis. Jei planavo didelį projektą ar atsakingą pokalbį – pats laikas tai įgyvendinti.

Žuvys

Žuvims ne pati geriausia diena studijuoti, dirbti protinį darbą, nes gali padaryti per daug klaidų. Neverta bandyti iš karto įgyvendinti šios dienos planus. Geriau užsiimti kūryba.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS