„Ivee Sleek“ – balso pagalbininkas, kuris valdo jūsų namus | KaunoDiena.lt

„IVEE SLEEK“ – BALSO PAGALBININKAS, KURIS VALDO JŪSŲ NAMUS

  • 0

Balso komandos jau nebestebina nieko, galimybė valdyti balsu telefoną ar kitą prietaisą, šiomis dienomis tapo jau įprasta. „Ivee Sleek“ prietaisas yra šiek tiek kitoks, jis skirtas valdyti jūsų namus balsu.

Be abejo šis įrenginys turi būti prijungtas prie Wi-Fi ryšio, o visi valdomieji įtaisai kaip šviestuvai, šildytuvai ar durų spyna, turi taip pat būti prisijungę prie to pačio bevielio ryšio. „Ivee Sleek“ atrodo kaip įprastinis stalo laikrodis su žadintuvo funkcija, tačiau turėdamas balso atpažinimo galimybę, jis gali tapti tikru pagalbininku namuose.

Šis prietaisas geba ne tik valdyti namus, tačiau turi ir kitų naudingų gebėjimų. Pavyzdžiui, jis kuo puikiausiai jums primins apie būsimą įvykį. Priminimo pranešimą gausite tiesiai į išmanųjį telefoną - tam telefonas turi būti sujungtas su šiuo įrenginiu. Kas be ko, tokio tipo prietaisuose bus radijo grotuvas, žadintuvas, taip pat jis leis matyti esamą laiką bei oro sąlygas.

O gal norite užmigti girdint raminančius garsus? Ištarkite „groti vandenyno garsus penkiolikai minučių“ ir „Ivee Sleek“ pradės groti pasirinktą garso takelį. Tai tik keletas galimybių, kurias gali atlikti šis mažylis.

Kol kas šis produktas vis dar tobulinamas, o kompanija „KickStarter“ tinklapyje jau surinko $159,606. Prieš imantis šiam darbui, jų tikslas buvo surinkti $40,000. Tai tik įrodo, koks įdomus šis prietaisas ir greitu metu jau turėtų būti lengvai prieinamas pirkėjams.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS