Ką veikti, kol laukiate: pramogos jūsų telefone | KaunoDiena.lt

KĄ VEIKTI, KOL LAUKIATE: PRAMOGOS JŪSŲ TELEFONE

  • 0

Gyvenime dažnai pasitaiko akimirkų, kai tenka laukti – autobuso stotelėje, ilgoje eilėje pas gydytoją, nuobodžioje paskaitoje ar laukiant vėluojančio draugo. Tokios situacijos neišvengiamos, tačiau galima jas paversti naudingomis ar bent jau smagesnėmis.

Jei turite laisvo laiko ir įkrautą mobilųjį telefoną – mobilieji įrenginiai mums suteikia daugybę galimybių bendrauti, pramogauti, žaisti, mokytis ir net dirbti, rašoma pranešime žiniasklaidai. Tad ką įdomaus ir produktyvaus galite nuveikti, kol laukiate?

Skaitykite naujienas ar elektronines knygas. Interneto ryšys ir naujausios programėlės mums leidžia sužinoti naujienas iš viso pasaulio vieno mygtuko paspaudimu. Jei domina vietinės naujienos, parsisiųskite vieno ar kelių lietuviškų portalų mobiliąsias programėles, jei norite sekti pasaulio žinias – CNN ar BBC aplikacijas, o jei norite peržiūrėti šį tą smagaus, verta įsijungti lietuvių sėkmingąjį „Bored Panda“ ar „9GAG“. Taip pat laukdami galite atsiversti „Kindle“ ir įveikti keliasdešimt skaitomos knygos puslapių.

Apsipirkinėkite internetu. Jei nemėgstate švaistyti laiko, pertraukėles ar ilgesnį laukimą galite išnaudoti apsipirkinėjimui elektroninėse parduotuvėse. Kam kelias valandas blaškytis po miestą ieškant naujų batų, kai gali tai per 10 min. padaryti internete? Programėlių ir pasirinkimo be galo daug – laikas į paieškas.

Mokykitės kalbų. Kalbų mokymosi programėlės – puikus pasirinkimas tiems, kurie visada nori tobulėti ir išmokti šį tą naujo. „Duolingo“, „Memrise“ ar „Babbel“ – pasirinkite sau patogiausią. Juk mokytis naujų kalbų niekada nevėlu!

Raskite gyvenimo meilę. Jei laukimas jau prailgo, pats laikas įsijungti vieną iš pasimatymų programėlių („Tinder“, „Bumble“, „Hinge“, „Grindr“) – nežinia kada gali surasti savo simpatiją. Lietuvoje viena populiariausių – „Tinder“ mobilioji aplikacija, tačiau verta patikrinti ir lietuviškas „Flirtas“ ir „Draugas“ programėles.

Ieškokite idėjų ir įkvėpimo. Kam važiuojant autobusu gaudyti varnas, jei gali tuo tarpu prisigaudyti puikių idėjų? Tik reikia žinoti, kur ieškoti! Receptų ieškokite „Tasty“, interjero ir DIY idėjų – „Pinterest“, minčių ir įkvėpimo – „Tumblr“, kelionių – „Airbnb“ ar „Booking“. Naršant internete laikas skrieja neįtikėtinai greitai, tad net nepastebėsite, kai jau atsidursite savo stotelėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS