Nešiojamųjų kompiuterių nuoma – kada verta? | KaunoDiena.lt

NEŠIOJAMŲJŲ KOMPIUTERIŲ NUOMA – KADA VERTA?

  • 1

Šiandien jau, ko gero, neįmanoma įsivaizduoti sklandžiai dirbančios organizacijos, kurios darbuotojai nesinaudotų kompiuteriais. Didžioji dalis organizacijų šio tipo įrenginių turi mažiausiai kelis ir net mažose įmonėse kiekvienas darbuotojas turi prieigą prie kompiuterio. Paprastai įmonės ir kitos organizacijos nešiojamuosius kompiuterius turi savo nuosavybėje, tačiau „Varle.lt“ verslo skyriaus specialistai taip pat pastebi, kad vis dažniau juridiniai asmenys nusprendžia nešiojamuosius kompiuterius išsinuomoti. Kada verta pasinaudoti kompiuterių nuomos paslaugomis?

Kada verta pagalvoti apie nešiojamųjų kompiuterių nuomą?

Būna atvejų, kai paprasčiausiai neapsimoka pirkti naujo nešiojamojo kompiuterio. Pasak „Varle.lt“ verslo skyriaus specialistų, būtent tokiose situacijose protinga pagalvoti apie įrangos nuomos paslaugas. Be to, klientas visada taip pat turi galimybę pasinaudoti papildomos įrangos nuoma: monitoriaus, projektoriaus, planšetinio kompiuterio ir kt.

Nešiojamųjų kompiuterių nuoma yra puiki idėja tais atvejais, kai organizacijoje atsiranda terminuotai dirbantis asmuo ar stažuotojas. Nešiojamojo kompiuterio įsigijimas darbuotojui, kuris po apibrėžto laiko jau nedirbs organizacijoje, tai įmonei gali būti tiesiog pinigų švaistymu. Kiti atvejai, kai verta pagalvoti apie įrangos nuomą, yra įvairūs mokymai, konferencijos ar grupiniai užsiėmimai. Paprastai tokie renginiai organizuojami retai, todėl nėra labai protinga specialiai jiems pirkti vieną ar net kelis nešiojamuosius kompiuterius. „Varle.lt“ verslo skyriaus specialistų teigimu, dar vienas nešiojamosios įrangos nuomos privalumas yra tai, kad kartu galima gauti įrenginius su įdiegta programine įranga.

Pagrindiniai IT įrangos nuomos privalumai

– Pinigų taupymas. Naujos įrangos įsigijimas reiškia didesnes sąnaudas.

– Laiko taupymas. Skubiais atvejais galima greičiau ir paprasčiau išsinuomoti tinkamą įrangą nei rasti ją įsigyti ir paruošti naudojimui.

– Nėra rūpesčių dėl įrangos techninio palaikymo, nes juo rūpinasi nuomos paslaugos teikėjas.

– Nuomojama įranga visada patikrinama ir veikia sklandžiai.

– Nuomojama įranga pasižymi jūsų poreikiams pritaikytais parametrais.

– Galimybė naudotis modernia ir profesionalia įranga palankiomis sąlygomis.

– Nauja ir naudojimui paruošta įranga leidžia kur kas efektyviau dirbti.

– Pagrindinių reikalingų programų diegimas.

– Pridedami visi reikalingi laidai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Czv

Sugalvojo aferistai prisirinkti duomenų ir informacijos ir dar pasipelnyti iš nuomos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS