„Samsung Galaxy Note 10“: ką turime žinoti iki oficialios premjeros | KaunoDiena.lt

„SAMSUNG GALAXY NOTE 10“: KĄ TURIME ŽINOTI IKI OFICIALIOS PREMJEROS

  • 1

Dideliais žingsniais artėja „Samsung Galaxy Note 10“ premjera. Planuojama, kad naujasis flagmanas oficialiai bus pristatytas rugpjūčio 7 d. Internete jau dabar galima rasti nemažai nutekėjusios neoficialios informacijos, kuria remiantis, naujasis „Samsung Galaxy Note 10“ turės kelis ryškius pakeitimus. Varle.lt telefonų specialistų nuomone, šis įrenginys turėtų būti tikrai įdomus.

„Samsung Galaxy Note 10“: du ekrano dydžiai 

Internete atsiranda vis daugiau nutekėjusios naujojo flagmano dizaino informacijos. Panašu, kad šiais metais gamintojas gali pasiūlyti dviejų dydžių „Galaxy Note 10“ modelį. Kai kurie šaltiniai nurodo, kad mažesnės telefono versijos ekranas turėtų būti 6,3 col., o didesnės – 6,75 col. 

Tikėtina, kad telefonas turės nedidelę išpjovą priekinei kamerai ir trigubą galinę kamerą. Nutekėjusiose nuotraukose nesimato pirštų atspaudų skaitytuvo, todėl galima daryti prielaidą, kad jis bus integruotas po ekrano stiklu.

Vidinės kontrukcijos elementai nepateiks didelių staigmenų?

Praeitais metais „Note“ serija perėmė prieš kelis mėnesius anksčiau pristatytų „Samsung Galaxy“ konstrukcijos elementus. Atrodo, kad šiais metais istorija pasikartos. Labiausiai tikėtina, kad naujasis „Note“ flagmanas veiks „Exynos 9820“ procesoriaus pagrindu. Kolkas galima tik spėlioti, kiek gamintojas pasiūlys RAM atminties, tačiau, ko gero, tai bus mažiausiai 8 GB. Šaltinis „Pricebaba“ nurodo, kad „Samsung Galaxy Note 10“ turės net 12 GB RAM atminties.

Dideliam ekranui reikės daug energijos, todėl yra duomenų, kad didesnis „Galaxy Note 10“ turės 4500 mAh talpos bateriją su greitojo įkrovimo funkcija. Mažesnis modelis, ko gero, turės mažesnės talpos bateriją. 4000 mAh šiuo atveju atrodo labai realus variantas.

Taip pat yra žinių, kad pasirodys „Samsung Galaxy Note 10“ versija, palaikantį 5G ryšį.

„Samsung Galaxy Note 10“ turės patobulintą kamerą

„Samsung Galaxy Note 10“ turėtų būti aprūpintas triguba kamera, kuri bus išdėstyta vertikaliai. „Samsung Galaxy S10“ galinės kameros moduliai yra išdėstyti horizontoliai, todėl šis nedidelis dizaino sprendimas turėtų išskirti naują „Note“ seriją. Manoma, kad pagrindinė kamera turės 12 Mpix raiškos objektyvą ir objektyvą su keičiama diafragma. Teleobjektyvas tikėtina pasižymės 12 Mpix matrica ir f/2,4 diafragma, o plačiakampis objektyvas – 16 megapikselių moduliu su f/2,2 diafragma. „Samsung“ jau įrodė, kad gali patobulinti kameros algoritmus, todėl iš „Note 10“ galima tikėtis tobulesnės nuotraukų kokybės.  

„Samsung Galaxy Note 10“ pasirodymo data ir kaina

Remiantis naujausia informacija, oficiali „Samsung Galaxy Note 10“ premjera įvyks rugpjūčio 7 d., Niujorke. Kaina dar nėra žinoma, tačiau gali būti, kad naujiena šiais metais bus brangesnė. Spėjama, kad didesnis modelis kainuos 1100-1200 eurų. Žinoma, suma atrodo nemenka ir, jei pasitvirtins, ji atbaidys nemažai klientų, tačiau panašu, kad gamintojas tokiu būdu siekia parodyti, kas gamina vienus geidžiamiausių išmaniųjų rinkoje.

Varle.lt telefonų specialistų teigimu, „Samsung Note“ serija yra verslo klasės išmanieji, kurie jau ne vienerius metus yra labai populiarus klientų pasirinkimas. Rašiklį palaikanti sąsaja lemia, kad naudotis šiais išmaniaisiais yra tikrai patogu ir malonu.

GALERIJA

  • „Samsung Galaxy Note 10“: ką turime žinoti iki oficialios premjeros
„Varle.lt“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tiek

Pat ir 9 kainavo. Rašo apie kamerą, ekraną. Pamiršta, kad tai ir paprastas telefonas. Note 9 neturi funkcijos automatinio skambučio, turbūt vietos pritruko. Kaip bebūtų keista,bet buna atvejų, kai neimanoma prisiskambinti iš pirmo karto.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS