Lašišų ir ananasų kepsneliai | KaunoDiena.lt

LAŠIŠŲ IR ANANASŲ KEPSNELIAI

  • 0

Įpusėjus birželiui tęsiasi ir kepinių lauke sezonas. Kepame mėsą, daržoves ir, žinoma, žuvį. 

Reikės

1 kg lašišų filė,

ananaso,

citrinos,

3 valgomųjų šaukštų apelsinų sulčių,

1 arbatinio šaukštelio druskos,

1 arbatinio šaukštelio pipirų,

1 arbatinio šaukštelio medaus,

česnako skiltelės,

400 g ryžių makaronų,

1 valgomojo šaukšto sezamų sėklų,

saujos mėgstamų žalumynų.

Paruošimo būdas

Lašišų filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Citrinų ir apelsinų sultis sumaišykite su medumi, pagardinkite druska, pipirais, trintu česnaku ir gautu marinatu apliekite lašišos kubelius. Palikite pusvalandžiui.

Ananasus supjaustykite kubeliais ir verkite ant iešmelių pakaitomis su lašiša. Kepkite ant įkaitintų grotelių, kol dailiai apskrus.

Patiekite su mėgstamais žalumynais ir ryžių makaronais, apibarstykite sezamų sėklomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS