Perlinių kruopų košė su tunu | KaunoDiena.lt

PERLINIŲ KRUOPŲ KOŠĖ SU TUNU

  • 1

Reikės:

150 g konservuoto tuno aliejuje,

300 g perlinių kruopų,

nedidelės cukinijos,

2 morkų,

svogūno,

4 valgomųjų šaukštų aliejaus,

druskos,

juodųjų pipirų (geriau šviežiai maltų).

Paruošimo būdas

Perlines kruopas iš vakaro užpilkite šaltu vandeniu ir palikite brinkti. Po to užpilkite švariu vandeniu, kad apsemtų kruopas, ir virkite apie 1 val. Tada perplaukite šaltu vandeniu ir palikite nuvarvėti.

Vėliau supjaustykite cukiniją, morkas ir svogūną, pakepinkite juos 10 min., kol suminkštės. Kruopas sumaišykite su daržovėmis, prieskoniais ir tunu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Skanu, bet vaizdas patiekalo visai kitoks nei nuotraukoje

SUSIJUSIOS NAUJIENOS