Net mobilaus telefono neturėjęs slaptas milijonierius uždraudė leisti pinigus jo nekrologui | KaunoDiena.lt

NET MOBILAUS TELEFONO NETURĖJĘS SLAPTAS MILIJONIERIUS UŽDRAUDĖ LEISTI PINIGUS JO NEKROLOGUI

Kukliai gyvenęs amerikietis, pasirodo, buvo slaptas milijonierius ir visą savo turtą paliko labdaros ir paramos fondams, padedantiems vaikams bei veteranams.

Apie tai praneša „The Washington Post“.

Terry Kahnas iš Indianapolio pragyveno 77 metus. Per savo gyvenimą jis sukaupė turto už 13 milijonų JAV dolerių (11 mln. 780 tūkst. eurų). Visą šį turtą, kaip paaiškėjo, jis buvo užrašęs minėtiems fondams.

Amerikietis beveik neturėjo draugų. O vyro turto dydžio nežinojo net jo teisininkas.

Pastarasis papasakojo, kad T. Kahnas visą gyvenimą dirbo ligoninėje, o turtą sukaupė gavęs palikimą iš mamos ir sėkmingai investavęs. Be to, jis buvo nepaprastai taupus. Teisininkas papasakojo, kad jo klientas net neturėjo mobilaus telefono.

Jeigu reikėdavo kam nors paskambinti būnant gatvėje, T. Kahnas telefono prašydavo praeivių. Be kita ko, T. Kahnas uždraudė leisti pinigus jo nekrologui, mat tai „tuščias pinigų švaistymas, nes mano gyvenimu niekas nesidomėjo“.

Mirus T. Kahnui paramos fondai sulaukė pasiūlymo atsiimti pinigus iš T. Kahno teisininko. Moteris iš veteranų pagalbos fondo prisipažino, kad nepatikėjo, kai teisininkas jai parašė ir paprašė atsiimti milijoną dolerių. Ji manė, kad rašo koks nors sukčius.

Gruodžio pabaigoje visas T. Kahno palikimas buvo išdalintas labdaros ir paramos organizacijoms.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Shag

Sunku pakeisti įpročius, prieštaraujančius prigimčiai.

Jei

Vaikystėje, jaunystėje vargingai gyvenai, o vėliau praturtėjai, sunku pakeisti gyvenimo įpročius. O ir šiaip, turtingi taip pat verkia. Juokingi straipsniai, kad milijonieriams nereikia stalo, nes jie juk visada valgo restoranuose. Štai pirmą Kalėdų dieną absoliučiai niekas nedirbo, be to, namuose garantuotai viskas skaniau. Apie sugaištą laiką iš vis neverta kalbėti, nė vienas turtuolis neturi laiko, kasdien po kelias valandas laukti, kol virėjai jam kažką pagamins.

O

Kilnus poelgis, palikti turtą tiems, kuriems tikrai jo reikia. Pagarba.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS