Šokiruojančios kainos Turkijos kurorte: už kebabą – 48 eurai | KaunoDiena.lt

ŠOKIRUOJANČIOS KAINOS TURKIJOS KURORTE: UŽ KEBABĄ – 48 EURAI

  • 8

Turkija – ne vieno poilsiautojo pamėgta kelionių ir poilsio kryptis. Tačiau ir šioje šalyje kainos gali priversti nemaloniai nustebti. Turistą, atostogavusį Bodrume, papiktino paplūdimio bare už maistą gautas čekis – čia vyriškis už kebabą paklojo 48 eurus, informuoja dailymail.co.uk.

Turisto pateiktoje čekio nuotraukoje stebina ne tik kaina už kebabą. Tiek už gėrimą „Coca-Cola“, tiek už puodelį kavos vyrui teko sumokėti po 8 eurus.

Bodrumo meras Ahmetas Arasas teigė, kad Turkijos verslas stengiasi išgyventi ir atsitiesti po COVID-19 pandemijos.

„Man nerūpi, jei kas nors nori mokėti didelę kainą už kebabą. Jie gali mokėti ir 100 tūkst. lirų (130 eurų), jei nori“, – spaudos konferencijoje sakė A. Arasas.

Jis pabrėžė, kad rajone yra vietų, kur maistas kainuoja žymiai mažiau.

„Twitter“ nuotr. 

Tai jau ne pirmas kartas, kai turistai susiduria su didžiulėmis restoranų, esančių populiariose vietose, sąskaitomis.

Kelionių apžvalgų tinklalapyje „TripAdvisor“ paskelbta čekio nuotrauka, kurioje matyti, kad „Antico Caffè di Marte“ maistas dviem žmonėms kainavo 429,80 eurų. Šią sumą du žmonės paklojo už du žuvies patiekalus su makaronais ir dvi stiklines vandens. Negana to, turistai buvo šokiruoti pamatę, kad dalį sumos sudaro 80 eurų aptarnavimo mokestis.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Lukka

Vsada taip buvo brangu turkijoje. todėl kad visis imtų "viskas įskaičiuota". Svarbiausia kad rugpjūtį jau leistų atostogauti

Anonimas

o cia lt nosis uzriete varineja,turtuolius vaidina,o nuvare i bezdzionyna prie siltos juros duoneliauja, tai ka nesugebat isigyt kelialapiu su viskas iskaiciuota,tada tupekit namie

Chi chi

Ir priedo virusas už dyka!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS